Elite

Elite - Quick step
Sorteer op:

De collectie Quickstep Elite laminaat bestaat uit acht verschillende decors. Elke variant heeft een intense kleur. De kleuren zijn geïnspireerd op het karakter van hout wanneer het oud en verweerd raakt. Van Oude Witte Eik Donker tot Verweerde Licht Eik, iedere variant van de collectie straalt een natuurlijke klasse uit. De producten zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Quick Step Elite laminaat heeft een afmeting van 138 cm lang bij 15.6 cm breed. Een elegant formaat dat samen met de vierzijdige v-groef bijdraagt aan het houtkarakter. De groeven accentueren namelijk de afzonderlijke planken, waardoor het lijkt alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. De planken zijn afgewerkt met een matglanzende finishing. Hierdoor voelt het laminaat prettig aan en krijgt het een extra rijke en natuurlijke uitstraling. 

Goedkope Quick Step Elite vloeren

Het oppervlak van Quick Step Elite laminaat is antistatisch. Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Dit is normaal. Maar wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Quick Step Elite laminaat kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte. Met Quick Step Elite laminaat bent u in ieder geval verzekerd dat het antistatisch is.

Installeren doet u eenvoudig met behulp van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Hierbij hoeft u geen lijm te gebruiken. De planken zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. Laat u de vloer toch liever installeren door een specialist? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer u gebruik maakt van de LaminaatenParket.nl legservice bent u verzekerd van een voordelige prijs en een vakkundige installatie. 

Showroom Quick Step Elite

Bezoekt u liever een fysieke showroom in plaats van een website? In onze LaminaatenParket.nl showrooms vindt u het meest uitgebreide Quick Step Elite laminaat assortiment. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u een scherpe prijs en een snelle levering garanderen. Daarnaast hanteren wij de laagste prijsgarantie. Dus heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien. Vertel het ons en wij komen u tegemoet. Onze showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Roelofarendsveen, Almere, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u terecht voor vrijblijvend advies en inspiratie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.