Perspective Wide 4V

Perspective Wide 4V - Quick step
Sorteer op:

De collectie Quick Step Perspective Wide 4V bestaat uit 10 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. De grijsachtige, zachte kleuren zijn op dit moment helemaal hip in de interieurwereld. Wat we veel zien is de landelijke sfeer met lichte houtsoorten. Het materiaal hout wordt gecombineerd met grijze kleuren en zachte materialen. Maar ook bij de woonstijlen met een vintage achtige look worden dit soort vloeren veel toegepast. De Quick Step Perspective Wide 4V collectie wordt gekenmerkt door de brede planken die voor een ruimtelijke uitstraling zorgen. De vierzijdige v-groeven geven de vloer meer diepte en benadrukken het realistische effect. Ook heeft elk decor een voelbare structuur. Het is net alsof u echte parket planken heeft liggen.   

Goedkope Quick Step Perspective Wide vloeren

Robuuste dikte

De planken hebben een dikte van maar liefst 9.5 mm. Dat maakt de vloeren zeer stevig en robuust. Quick Step Perspective Wide is dan ook opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. Buiten het feit dat de vloeren van topkwaliteit zijn bent u ook verzekerd van een uiterst goede prijs. Een van de sterke eigenschappen van Quick Step is dan ook de goede prijs-kwaliteitverhouding. Elk product uit deze serie is te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Quick Step Perspective Wide vloeren zijn ijzersterk en uiterst betaalbaar. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het is vandaag de dag een van de topspelers op de markt als het om laminaat gaat. Dankzij het continu ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken is Quick Step in staat om topvloeren te produceren. 

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Quick Step Perspective Wide laminaat. In onze showrooms kunt u dit complete assortiment bekijken en voelen. Hier kunt u gelijk terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming of de LaminaatenParket.nl legservice. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en inspiratie! Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Roelofarendsveen, Almere, Amsterdam en Utrecht.

Een aantal decors van Quick Step Perspective Wide zijn ook verkrijgbaar met een dikte van 8 mm, zonder groeven: de Quick Step Eligna Wide. Dat is iets voordeliger wanneer zo’n robuuste dikte niet per se noodzakelijk is voor u. Of wanneer u niet van groeven houdt. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.