Perspective

Perspective - Quick step
Sorteer op:

De collectie Quick Step Perspective bestaat uit 14 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. De kleuren lopen onderling zeer uiteen. Eik Passionata is bijvoorbeeld een zwarte variant. Maar zo is er ook de Notelaar Geolied, een wit laminaat met een versleten vintage look. Gaat u voor een warme uitstraling, dan is de dieprode, bruine kleur van Merbau wellicht de oriëntatie waard. De Quick Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een mooi evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De vierzijdige v-groeven geven de vloer meer diepte en benadrukken het realistische effect. Ook heeft elk decor een voelbare structuur. Het is net alsof u echte parket planken heeft liggen.   

Goedkope Quick Step Perspective vloeren

Robuuste planken

De planken hebben een dikte van maar liefst 9.5 mm. Dat maakt de vloeren zeer stevig en robuust. Quick Step Perspective is dan ook opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. Buiten het feit dat de vloeren van topkwaliteit zijn bent u ook verzekerd van een uiterst goede prijs. Een van de sterke eigenschappen van Quick Step is dan ook de goede prijs-kwaliteitverhouding. Elk product uit deze serie is te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Quick Step Perspective vloeren zijn ijzersterk en uiterst betaalbaar. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het is vandaag de dag een van de topspelers op de markt als het om laminaat gaat. Dankzij het continu ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken is Quick Step in staat om topvloeren te produceren. 

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Quick Step Perspective laminaat. In onze showrooms kunt u dit complete assortiment bekijken en voelen. Hier kunt u gelijk terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming of de LaminaatenParket.nl legservice. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en inspiratie! Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere en Utrecht.

De collectie Quick Step Perspective is ook verkrijgbaar met een dikte van 8 mm, zonder groeven: de Quick Step Eligna. Dat is iets voordeliger wanneer zo’n robuuste dikte niet per se noodzakelijk is voor u. Of wanneer u niet van groeven houdt. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.