Villeroy & Boch

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Het bekende badkamer- keuken- en tegelmerk Villeroy & Boch heeft nu ook een prachtig assortiment laminaat. De vloeren onderscheiden zich door hun warme, esthetische oppervlakken die gemakkelijk schoon te maken zijn. Villeroy & Boch laminaat vloeren zorgen voor een unieke, luxe sfeer in huis. Het merk staat al sinds 1748 bekend om de tijdloze elegantie, buitengewone kwaliteit en design van hoog niveau. Laat u verrassen en overtuigen door de geweldig mooie producten van Villeroy & Boch.

Goedkope Villeroy & Boch laminaat vloeren

Villeroy & Boch staat al jaren bekend om de tijdloze elegantie, innovatieve designs en buitengewone kwaliteit. Het merk heeft zich op het gebied van badkamers, keukens, serviesgoed en tegels al aardig bewezen. Villeroy & Boch laminaat vloeren zijn onderverdeeld in vier prachtige collecties: Country, Contemporary, Heritage en Cosmopolitan. Hiermee weet het merk als geen ander goed in te spelen op de laatste woontrends. Met een Villeroy & Boch laminaat vloer bent u naast design op niveau, ook verzekerd van topkwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.