Meer

Meer
Sorteer op:

Vergeet niet uw gereedschap en andere benodigdheden aan te schaffen wanneer u zelf uw vloer gaat onderhouden. Ook voor producten zoals kwasten, borstels plamuurmessen of spatels kunt u terecht bij Laminaat en Parket.

Laminaat en Parket levert diverse benodigdheden van het bekende merk Osmo. Dit merk staat al jarenlang bekend om de goede kwaliteit. Een Osmo vloerborstel en stevige kwast zijn onmisbaar bij het aanbrengen van een hardwax-olie op een houten vloer.

Gereedschappen Osmo

Osmo heeft de beste gereedschappen en benodigdheden die nodig zijn bij het onderhouden van een houten vloer. Of het nou gaat om vloerborstels, kwasten, spatels of pads.. Laminaat en Parket kan elk product van Osmo zeer voordelig en snel leveren. Ook voor de professionele Osmo vloer- en terrasreiniger kunt u bij ons terecht. Hiermee kunt u houten vlonders snel en gemakkelijk intensief reinigen. 

Heeft u hulp nodig? Breng dan een bezoekje aan een van de filialen van Laminaat en Parket in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen, Almere of Alkmaar.