100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Betonlook vloer: waar kan ik uit kiezen? - Inspiratie

24 april, 2023 · Hoofdcategorie

Is het tijd om een kamer in uw huis een robuuste uitstraling te geven? Dan heeft u met een betonlook vloer de juiste categorie gevonden. En, een vloer met een betonnen uitstraling hoeft zeker niet altijd van echt beton te zijn. Ook met PVC en laminaat heeft u genoeg keuze om de kamer een nieuwe betonlook te geven. In deze blog kunt u inspiratie opdoen en de geschikte vloersoort kiezen voor uw vloer met betonlook.

Alle stijlen op een rijtje

Zoals hierboven vermeld hoeft een vloer met een betonnen uitstraling niet van echt beton te zijn. Met PVC en laminaat kunt u een betonnen vloer op twee druppels water nabootsen. Hieronder geven we per vloersoort een paar voorbeelden ter inspiratie van uw eigen betonlook vloer.

Betonlook vloer PVC

PVC vloeren staan erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. Zelfs in een kamer die veel gebruikt wordt, bijvoorbeeld de woonkamer, beschadigt de vloer niet snel. Niet alleen zijn PVC vloeren stabiel, sterk en geluiddempend, ook zijn ze erg vochtbestendig en eenvoudig te reinigen. Een ander groot pluspunt is dat een PVC vloer te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Let hierbij wel goed op de ondervloer bij de PVC vloer. Doe hieronder uw inspiratie op voor een PVC vloer met betonlook.

Breng bijvoorbeeld rust in uw badkamer of woonkamer met deze lichte betonlook vloer. Deze lichte vloer brengt rust en kalmte. De lichte meubels zorgen er in combinatie met de vloer voor dat de kamer een zomerse uitstraling krijgt.

Warme uitstraling

Houdt u van eens stoere woonstijl? Dan is deze donkere PVC vloer een echte aanrader. Het moderne/stoere design komt in deze woonkamer extra naar voren. Zeker in combinatie met de schilderijen en leren/houten elementen is dit een prachtige match.

Naast de stoeren look en het feit dat de vloer zeer geschikt is voor vloerverwarming, voelt een betonlook vele malen warmer aan als echte plavuizen.

Tijdloos

Een PVC vloer met betonlook is, zoals u ziet, ook uitermate geschikt voor een huis met robuuste woonelementen. Vaak denkt men dat het gebruik van grote, donker elementen een interieur sober maakt. Deze foto bewijst het tegendeel. Beton en robuuste elementen kan een gezellige tijdloze sfeer creëren! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PVC vloer in uw huis? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies en informatie. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Betonlook vloer laminaat

Laminaat bestaat niet uit één onderdeel, zoals een PVC vloer, maar uit meerdere onderdelen. Door de ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn laminaatvloeren met betonlook bijna niet meer te onderscheiden van een echte betonvloer. Een ander voordeel is dat laminaat een goede kwaliteit biedt voor een lage prijs. Zie hier wat de mogelijkheden zijn voor een laminaat vloer met betonlook.

Donkere betonlook 

Kunt u een huis met veel licht combineren met een donkere betonlook vloer? Zeker weten! Door licht en donker met elkaar te ‘mengen’ krijgt de kamer een vrolijke en stijlvolle sfeer. Door het vele licht is deze ruimte gebaat bij een vloer die het licht neutraliseert. Gelukkig leent deze laminaatvloer met betonlook zich daar perfect voor.



Betonlook in de keuken

Deze grijze betonlook brengt deze zwarte keuken tot leven. Door de lichte afwerkingen in de rest van de kamer is het een perfecte match. Laminaat is erg makkelijk in onderhoud. Voor een gezin met kinderen die nog wel eens een drankje of eten laten vallen in de keuken is een laminaat vloer dus een uitstekende keuze. Strak, modern, elegant en stijlvol. Zo kunnen we deze ruimte het beste omschrijven. 


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laminaat in uw huis? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies en informatie. 

Genoeg inspiratie opgedaan?

Heeft u vragen over de bovenstaande afbeeldingen of wilt u meer informatie over de verschillende vloeren? Dan is dat altijd mogelijk. U kunt vrijblijvend contact opnemen via onze website, maar u bent ook altijd welkom in één van onze vestigingen.

Ook bieden wij een legservice voor alle typen vloeren. Onze doorgewinterde vloerenleggers zorgen ervoor dat uw vloer professioneel en snel wordt gelegd. Onze professionals leggen vloeren door heel Nederland, dus ook bij u thuis!


Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging