100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Huis inrichten met mooie laminaatvloeren

24 april, 2023 · Laminaat vloeren

Wij hebben de nieuwste laminaat trends om uw huis in te richten

Een huis inrichten start met een mooie vloer. Tegenwoordig heeft u een nieuwe laminaat vloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs. Maar wie denkt dat laminaat er ook goedkoop uitziet, heeft het mis! Laminaat heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De laminaatvloeren van tegenwoordig kennen prachtige dessins van visgraat vloeren en Hongaarse punt tot een white wash look en natuurlijke uitstralingen. Deze vloeren zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Kwaliteit en voordelen

Laminaat kent net als een PVC vloer, parket, vloerbedekking of stenen vloertegels, verschillende kwaliteitsklassen. Kiest u voor gerenommeerde merken zoals Parador, Meister of Quick step dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Een goede laminaatvloer kent een hoge slijtvastheid en laminaat biedt redelijke vochtbestendigheid. Samen met de indrukweerstand bepalen deze eigenschappen ook de duurzaamheid van de vloer.

Wanneer u bij het uitzoeken van een nieuwe vloer kiest voor laminaat, kiest u voor een vloer die goed en eenvoudig onderhouden kan worden. Vuil en viezigheid blijven immers op de vloer liggen en kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Regelmatig stofzuigen en af en toe het laminaat licht vochtig dweilen is nagenoeg het enige onderhoud dat nodig is. Dat laminaat daarnaast relatief goedkoop is en krasvast is, draagt eraan bij dat steeds meer mensen kiezen voor een laminaat vloer.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Laminaat trends

Tegenwoordig zijn er vele laminaat trends. We zien deze tijd veel extra brede en lange planken. Deze lange en brede planken zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. De kleurkeuze van laminaat kan ervoor zorgen dat de vloer niet van echt hout te onderscheiden is. Er is van wit laminaat tot extreem donker een kleur voor ieder interieur. Ook zien we tegenwoordig steeds vaker visgraat laminaat. Dit is een goedkopere oplossing voor een houten visgraat vloer. Mocht u voor een extremere variant willen gaan kunt u ook kiezen voor de laminaatvloer met verschillende soorten motieven en patronen.

Huis inrichten 

Uiteraard heeft ieder persoon een eigen smaak wanneer het komt op een nieuw huis inrichten. Een v groef, brede planken, visgraat, bijzondere patronen, ieder huis heeft een andere soort vloer nodig! Doordat een laminaat vloer verschillende opties biedt is deze uitermate geschikt om in uw nieuwe eigen huis te laten leggen. Mocht u nog inspiratie nodig hebben voor uw nieuwe interieur bekijk dan ook de inspiratiepagina op onze website.

Laat u adviseren

Bij onze winkels bieden we u een zeer breed pakket laminaat aan voor voordelige prijzen. Ook voor de service laminaat leggen bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u andere vragen hebben zoals het combineren met vloerverwarming of wilt u advies op maat, neem even contact met ons op of kom gerust langs, dan gaan we samen met uw wensen aan de slag. Uiteraard is ons uitgebreide assortiment is te bezichtigen in onze showrooms.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging