100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Donkergrijs laminaat en donkergrijze vloeren: 8 voorbeelden ter inspiratie

24 april, 2023 · Laminaat vloeren
Grijs is een perfecte kleur voor elk interieur: tijdloos, klassiek en het past in elke kamer. Door te kiezen voor de kleur donkergrijs op de vloer, creëert u eveneens de perfecte, neutrale achtergrond voor elk kleurenthema. Donkergrijs laminaat past dan ook bij elk type interieur; van modern tot minimalistisch en rustiek.

Indien u kiest voor een donkergrijze vloer, bent u verzekerd van een tijdloos interieur. Uw vloer kan namelijk met elke interieurtrend mee. U kunt bij ons dan ook het perfecte donkergrijze laminaat vinden voor uw stijl en smaak. Laat u inspireren door onze interieurvoorbeelden met donkergrijs laminaat! 

1 Donkergrijze vloer in de keuken

Een donkergrijs laminaat is de ideale basis voor in de keuken. De warme kleur zorgt voor een gezellige sfeer wat het contrast met witte keukens extra mooi benadrukt. De planken van dit Quick Step Impressive laminaat zien er bijvoorbeeld niet alleen uit als een parketvloer, maar voelen ook nog eens zo. De houtnerven zijn bijna niet van echt te onderscheiden! Met de unieke HydroSeal toplaag is deze vloer zeer geschikt voor in het toilet en de keuken. Dit product is ook te verkrijgen in de Ultra variant, een klasse hoger voor intensief gebruikt.

2 Grijs en zwart in de eetkamer

Heeft u veel zwart in uw interieur? Kies dan voor een donkergrijze vloer met een licht kleureffect, zoals deze Moduleo Select Tile PVC vloer. Dit zorgt ervoor dat uw interieur niet te zwaar aanvoelt, maar het geeft ook een rustiek effect. Deze PVC-vloer werkt tevens geluiddempend, absorbeert warmte en is geschikt voor vloerverwarming.

3 Donkergrijs laminaat in betonlook

De voordelen van laminaat, maar met de uitstraling van beton? Met ons razend populaire Balterio Urban Tile 2017 donkergrijs laminaat, heeft u het beste van beide werelden in handen. Deze vloer is zeer geschikt voor een industrieel interieur, het tegeldesign is namelijk gebaseerd op de trend waarbij oude fabrieksgebouwen omgebouwd worden tot moderne lofts

4 Chic grijs in de badkamer

Geef uw badkamer de uitstraling van een chic hotel door te kiezen voor een donkergrijze vloer. Deze Quickstep Pulse Click PVC-vloer is ideaal voor vloerverwarming en heeft tevens een lange levensduur; ideaal voor plaatsing in de badkamer dus! Speel met meerdere tinten grijs bij de inrichting en creëer een ultiem gevoel van luxe.

Bekijk onze aanbiedingen                      De scherpste prijzen

5 Speel met grijs in uw interieur

Wilt u een donkergrijze vloer, maar wilt u uw kamer het liefst licht houden? Kies dan voor een vloer met een duidelijke houtnerf en combineer deze met wittinten. Dit zorgt voor een fris en speels effect, terwijl u wel de warmte en sfeer van een donkergrijze vloer behoudt. Wij tippen onze Sense Dryback-R PVC-vloer: uitermate geschikt voor grote oppervlakken.

6 Grijze vloer met ongekende klasse

Kies voor pure klasse in uw interieur met de COREtec original Wood+ klik PVC-vloer. Dit is de perfecte keuze indien u van ongekende klasse houdt. Zeer krasbestendig (kasse 33), 100% waterproof en een stil loopgeluid…. Combineer deze donkergrijze vloer met natureltinten en creëer een ultieme oase van rust.

7 Match donkergrijs laminaat met kleur

Een donkergrijs laminaat is de perfecte basis voor een kleurrijk interieur. Kies voor maximaal drie accentkleuren en laat de kleur van uw vloer terugkomen in de details. De grijze vloer geeft het geheel een gebalanceerde, warme uitstraling, zoals hier met ons Quick Step Impressive donkergrijs laminaat.

8 Harmonieuze, donkergrijze vloer

Ten slotte een pareltje uit ons assortiment: de Moduleo Moods PVC-vloer. Het patroon van deze donkergrijze vloer combineert het hele gamma rechthoekige planken met onze gekleurde voegstrips. Het resultaat is een vloer die een zen-achtige harmonie combineert met opvallende details: brede en zachte houten kolommen worden onderbroken door de rechte stroken die een complex én delicaat ritme creëren.

Ons assortiment bevat een breed aanbod van donkergrijs laminaat en grijze vloeren, daarom geven wij u graag nog meer informatie en advies om uw keuze te ondersteunen. Bekijk de inspiratiepagina voor meer donkergrijze vloeren of kom langs in een van onze vestigingen!

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging