100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Klik PVC! De voordelen van deze vloer leest u hier

24 april, 2023 · PVC vloeren

Klik PVC, bekend van TV!

Bekend van RTL 4 Uitstel van Executie . Een klik PVC vloer is een prachtige vloer. Wij vertellen u waarom.

Vanaf 8 januari begint RTL met een nieuwe reeks van Uitstel van Executie. Martijn Krabbé helpt door heel Nederland gezinnen die het financieel niet op orde hebben. Laminaatenparket.nl heeft hier aan bijgedragen door de huizen te voorzien van nieuwe vloeren.

Bovenstaande vloer is de COREtec Original Swamp deze vloer heeft een prachtige warme uitstraling en is amper van een echte houten vloer te onderscheiden.

PVC vloer actie

COREtec PVC click is in de maand januari op tv te zien bij RTL4 Uitstel van Executie! Deze vloeren zijn in combinatie met vloerverwarming een uitstekende keuze. Een COREtec vloer is 10 dp gecertificeerd, dit houdt in dat deze vloer geluiddempend is en perfect in een appartement gelegd kan worden.

Wilt u een betonlook vloer, dan is deze COREtec Original Savoie vloer iets voor u. Het geeft een prachtige industriële look maar oogt toch warm doordat de vloer op deze afbeelding gecombineerd is met houten elementen.


Een warme vloer in combinatie met natuurlijke tinten zorgt voor een rustige maar toch gezellige woonkamer. Mocht u opzoek zijn naar een warme vloer dan is deze COREtec Original Timber misschien wel iets voor u.

Waarom klik PVC van COREtec?

  • Geen ondervloer nodig
  • Geluiddempend
  • Uitstekend voor vloerverwarming

Klik PVC vloer leggen

Het fijne aan deze klik PVC aanbieding is dat er geen ondervloer nodig is. Door de kurken onderlaag kan deze vloer een hoogteverschil van 2 mm op 2m2 aan. Hierdoor is de vloer gemakkelijk te monteren. Uiteraard blijft het leggen van click vloeren een vak apart. Vandaar dat wij de vloer voor u komen monteren. Wij leggen de vloer snel, professioneel en geheel gratis!


Wanneer u een landelijke woning heeft en op zoek bent naar een betonlook tegel geschikt voor vloerverwarming is de COREtec Original Dolomite een goede keuze. Op deze afbeelding is te zien dat de vloer prachtig staat in een mooie oude woning.

Klik PVC wordt ook wel PVC laminaat genoemd. Dit omdat deze vloer in tegenstelling tot plak PVC niet gelijmd hoeft te worden maar met een klik systeem gemonteerd wordt net als laminaat.

Mocht u het assortiment van COREtec willen zien kan dit in een van onze winkels. Wij zien u graag langskomen voor advies! 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging