In-egaliseerprofiel

In-egaliseerprofiel - Plinten en profielen
Sorteer op:

Voor de afwerking van laminaat, parket of PVC vloeren heeft u passende profielen nodig. Profielen zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er speciale overgangsprofielen om de overgang tussen verschillende hoogtes op te lossen. Dit profiel is speciaal gemaakt om PVC af te werken.

Hoeklijn profielen en meer bij LaminaatenParket.nl

Laminaat en Parket heeft een uitgebreid aanbod met zelfklevende profielen in verschillende soorten en maten. Er zijn diverse kleuren beschikbaar zoals zilver, brons, zwart, wit of eiken. Zelfklevende profielen zijn eenvoudig en snel te monteren. De sterke plakstrips zijn van professionele kwaliteit en zorgen voor een krachtige hechting.


Dilatatie profiel

Voor de overgang tussen twee vloerdelen met gelijke hoogtes heeft u een dilatatie profiel nodig. Dit kan bijvoorbeeld de overgang naar een ander soort vloer zijn, of de scheiding tussen een hal en een woonkamer.

Hoeklijn profiel

Een hoeklijn profiel leent zich goed voor de afwerking van bijvoorbeeld de overgang tussen de overloop en de trap, een lage drempel of het uiteinde van een deurmat.

Overgangsprofiel

Een overgangsprofiel biedt de oplossing voor de overgang tussen vloerdelen met verschillende hoogtes. Zo werkt u de vloer netjes af.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht