Meranti plinten

Meranti plinten - Plinten en deurlijsten

Meranti plinten 

De Meranti plinten lijn bestaat uit een gevingerlaste hardhout soort. Dit betekent dat het een mix is van verschillende soorten hout door elkaar. Deze soort is extreem hard en kan erg goed tegen vocht.

Meranti is een verzamelnaam en bestaat uit een aantal soorten hout die zijn samengevoegd. De houtsoorten waaruit Meranti bestaat zijn voornamelijk geïmporteerd vanuit Maleisië en Indonesië. Meranti is zeer populair in Nederland. 

 

Verschillende series plinten

Als u voor Meranti kiest als materiaal voor uw plinten, heeft u een keuze uit verschillende series. Al deze series hebben een verschillend uiterlijk en is in verschillende stijlen te verkrijgen. Voor elk interieur is er een passende serie Meranti plinten. Zo kunt u kiezen voor een strakke, hoekige plint of kunt u gaan voor een wat klassieker model met mooie rondingen. 

De series die beschikbaar zijn voor onze Meranti plinten: M-New York, M-Detroit, M-memphis, M-Boston, M-Phoenix, M-Chicago, M-San Diego, M-San Jose, M-Dallas, M-Houston, M-Athene, M-Rhodos, M-Patras, M-Argos, M-Parijs, M-Lyon, M-Toulouse, M-Marseille en M-Bordeaux.

Specificaties plinten

De Meranti plinten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze afmetingen verschillen per serie. Elke serie plinten heeft een maximale lengte van 4900 milimeter. 

Alle plinten zijn gegrond, voor- en afgelakt.