Castello XL 0.30 - Belakos

Sorteer op:
Castello XL 0.30 - Belakos

Castello XL 0.30 vloeren bieden de ultieme oplossing als u vraag heeft naar een prachtige houten vloer, maar geen tijd wilt steken in de onderhoud. De Castello XL 0.30 vloeren zijn zeer luxe en zien er zeer realistisch en mooi uit. Het is de ideale vervanger voor een houten vloer. En niet te vergeten, Castello XL 0.30 vloeren gaan zeer lang mee. De PVC vloeren van Belakos zijn voorzien van een uniek houtpatroon in superscherpte prints op de planken. Dit zorgt ervoor dat de planken de realistische en natuurlijke uitstraling hebben. 

De toplaag van Polyurethaan, kunststof, zorgt ervoor dat de PVC vloeren niet alleen water-, kras- en slijtvast zijn, maar ook nog eens vuilafstotend. 

De Castello XL 0.30 PVC vloeren zijn heel makkelijk schoon te houden en een unieke eigenschap van PVC is ook geluidsabsorbatie. De vloeren zijn dus uitermate geschikt om op te lopen met klikkende hakken, zonder dat dit overlast veroorzaakt. 

Voordelen van de Castello XL 0.30

- Vuilafstotend 

- Water-, kras- en slijtvast

- Makkelijk schoon te houden

- Geluiddempend

- Blijft lang mooi 

- Geschikt voor vloerverwarming tot 27 graden celcius

Castello XL 0.30 soorten

De Castello XL 0.30 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De Castello XL 0.30 011,  Castello XL 012,  Castello XL 013 en Castello XL 014. 

Castello XL 0.30 Specificaties

Het materiaal van de Castello XL 0.30 is heterogene PVC met een PU beschermlaag. De afwerking van de Castello XL 0.30 is standaard embossing. De toplaag van de Castello XL 0.30 is 0.3 millimeter.