Country Life 0.55

Country Life 0.55 - Belakos
Sorteer op:

Country Life 0.55 vloeren bieden de ultieme oplossing als u vraag heeft naar een prachtige houten vloer, maar geen tijd wilt steken in de onderhoud. De Country Life 0.55 vloeren zijn zeer luxe en zien er zeer realistisch en mooi uit. Het is de ideale vervanger voor een houten vloer. En niet te vergeten, Country Life 0.55 vloeren gaan zeer lang mee. De PVC vloeren van Belakos zijn voorzien van een uniek houtpatroon in superscherpte prints op de planken. Dit zorgt ervoor dat de planken de realistische en natuurlijke uitstraling hebben.

De toplaag van Polyurethaan, kunststof, zorgt ervoor dat de PVC vloeren niet alleen water-, kras- en slijtvast zijn, maar ook nog eens vuilafstotend.

De Country Life 0.55 PVC vloeren zijn heel makkelijk schoon te houden en een unieke eigenschap van PVC is ook geluidsabsorbatie. De vloeren zijn dus uitermate geschikt om op te lopen met klikkende hakken, zonder dat dit overlast veroorzaakt.

Voordelen van de Country Life 0.55

- Vuilafstotend

- Water-, kras- en slijtvast

- Makkelijk schoon te houden

- Geluiddempend

- Blijft lang mooi

- Geschikt voor vloerverwarming

Country Life 0.55 soorten

De Country Life 0.55 is verkrijgbaar in vier donkere kleuren. 

Country Life 0.55 Specificaties

Het materiaal van de Country Life 0.55 is heterogene PVC met een PU beschermlaag. De afwerking van de Country Life 0.55 is standaard embossing en V-groef. De toplaag van de Country Life 0.55 is 0.55 millimeter.