Squared Wood Tile 0,40

Sorteer op:
Squared Wood Tile 0,40 - Belakos image <

De Squared Wood Tile 0,40 is een unieke tegel van PVC. De tegel bestaat uit een kleurrijk patroon met een uniek uiterlijk die sfeer en opvulling geeft aan uw ruimte. De Squared Wood Tile 0,40 is beschikbaar in twee verschillende kleuren. 

Squared Wood Tile 0,40 vloeren bieden de ultieme oplossing als u vraag heeft naar een prachtige houten vloer, maar geen tijd wilt steken in de onderhoud. De Squared Wood Tile 0,40 vloeren zijn zeer luxe en zien er zeer realistisch en mooi uit. Het is de ideale vervanger voor een houten vloer. En niet te vergeten, Squared Wood Tile 0,40 vloeren gaan zeer lang mee. De PVC vloeren van Belakos zijn voorzien van een uniek houtpatroon in superscherpte prints op de planken. Dit zorgt ervoor dat de planken de realistische en natuurlijke uitstraling hebben.

De toplaag van Polyurethaan, kunststof, zorgt ervoor dat de PVC vloeren niet alleen water-, kras- en slijtvast zijn, maar ook nog eens vuilafstotend.

De Squared Wood Tile 0,40 PVC vloeren zijn heel makkelijk schoon te houden en een unieke eigenschap van PVC is ook geluidsabsorbatie. De vloeren zijn dus uitermate geschikt om op te lopen met klikkende hakken, zonder dat dit overlast veroorzaakt.

 

Voordelen van de Squared Wood Tile 0,40

- Vuilafstotend

- Water-, kras- en slijtvast

- Makkelijk schoon te houden

- Geluiddempend

- Blijft lang mooi

- Geschikt voor vloerverwarming

Squared Wood Tile 0,40 soorten

De Squared Wood Tile 0,40 is verkrijgbaar in twee unieke designs. De Squared Wood Tile 0,40 100 en de Squared Wood Tile 0,40 400.

Squared Wood Tile 0,40 Specificaties

Het materiaal van de Squared Wood Tile 0,40 is heterogene PVC met een PU beschermlaag. De afwerking van de Squared Wood Tile 0,40 is standaard embossing. De toplaag van de Squared Wood Tile 0,40 is 0.40 millimeter.