Stone XXL

Stone XXL - Belakos
Sorteer op:
€32,95    €30,95/m2
€32,95    €30,95/m2

De Stone XXL is een prachtige PVC vloer met een stenen uiterlijk. Een leuke waterafstotende, hippe vloer voor in uw badkamer of keuken. Ook is de Stone XXL prachtig in bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer met een moderne inrichting. De Stone XXL is een nog grotere plank dan de Stone XL, hierdoor is deze nog mooier in grote ruimtes of om een kamer ruimer te laten lijken.

Stone XXL vloeren bieden de ultieme oplossing als u vraag heeft naar een prachtige stenen vloer, maar geen tijd wilt steken in de onderhoud. De Stone XXL vloeren zijn zeer luxe en zien er zeer realistisch en mooi uit.

Stone XXL vloeren gaan zeer lang mee. De PVC vloeren van Belakos zijn voorzien van een uniek houtpatroon in superscherpte prints op de planken. Dit zorgt ervoor dat de planken de realistische en natuurlijke uitstraling hebben.

De toplaag van Polyurethaan, kunststof, zorgt ervoor dat de PVC vloeren niet alleen water-, kras- en slijtvast zijn, maar ook nog eens vuilafstotend.

De Stone XXL PVC vloeren zijn heel makkelijk schoon te houden en een unieke eigenschap van PVC is ook geluidsabsorbatie. De vloeren zijn dus uitermate geschikt om op te lopen met klikkende hakken, zonder dat dit overlast veroorzaakt.

 

 Stone 0,40 XL voordelen

- Vuilafstotend 

- Water-, kras- en slijtvast

- Makkelijk schoon te houden

- Geluiddempend

- Blijft lang mooi 

- Geschikt voor vloerverwarming

Stone 0,40 XL soorten

De Stone XL 0,40 is beschikbaar in twee verschillende kleuren. De Stone XL 0,40 300 en de Stone XL 0,40 400.

Stone 0,40 XL Specificaties

Het materiaal van de Stone XL 0,40 is heterogene PVC met een PU beschermlaag. De afwerking van de Stone XL 0,40 is standaard embossing. De toplaag van de Stone XL 0,40 is 0.40 millimeter.