DreamClick Pro

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

DreamClick Pro - Berry Alloc image <

DreamClick Pro PVC vloeren zijn ideale vloeren om te gebruiken in commerciële omgevingen. De DreamClick Pro PVC vloeren zijn zeer duurzaam, de vloeren blijven lang mooi, zijn waterbestendig en makkelijk in onderhoud. 

De Dreamclick Pro PVC vloeren zijn heel stil en dempen geluid zeer goed. Hierdoor zijn ze geschikt om te gebruiken in grote oppervlakten, zoals scholen, gangen, horeca gelegenheden en zelfs in grote magazijnen. De vloeren zijn uitermate geschikt voor residentieel gebruik. 

DreamClick Pro voordelen

Door het unieke klikprofiel aan 4 zijdes is de DreamClick Pro heel makkelijk te installeren in tegenstelling tot traditionele kliksystemen. 

- Supersnelle plaatsing
Het kliksysteem van de DreamClick Pro is zo eenvoudig dat het leggen van de vloer sneller gaat dan het leggen van traditionele vloeren. Ook kunnen meerdere installateurs tegelijk de vloer leggen, waardoor uw vloer in een recordtijd ligt. 

- Veelzijdig en creatief 
Kies zelf uw eigen patroon en effect tijdens het leggen. 

Klikken zoals u zelf wilt 
Het vastklikken van de DreamClick Pro vloeren is super eenvoudig, zo kunt u ze duwend of trekkend vast klikken, met de lange of korte zijde. Ook kunt u de DreamClick Pro meerdere keren klikken en loshalen, tot wel 30 keer. Ideaal voor op beurzen of voor tijdelijke projecten. 

Geen ondervloer nodig 
De DreamClick Pro kunt u op elke vloer leggen en er is dus geen voorbereiding nodig. Wel wordt aangeraden om een ondervloer te leggen voor het leggen van de DreamClick Pro om de levensduur van de DreamClick Pro te verlengen 

DreamClick Pro soorten 

Wat een groot voordeel is aan de DreamClick Pro PVC vloeren, is dat er veel designmogelijkheden zijn. Er zijn veel kleuren en soorten vloeren om uit te kiezen met allemaal verschillende trendy designs. De DreamClick Pro komt in 10 verschillende kleuren, zo is er een passende DreamClick Pro voor elk interieur. 

U kunt kiezen uit de volgende DreamClick Pro PVC vloeren: 
Evergreen Eik Parel 007, Evergreen Eik Zandkleur 008, Woudkoning Zadeltint 033, Palmer Eik Natuur 014, Rivier Eik Donkerbruin 030, Rivier Eik Greige 029, Rivier Eik Natuur 013, Rivier Eik Wit 021, Scarlet Eik Donkerbruin 010 en Vintage Eik Natuur 053. 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.