PURE Click 40 XXL

Sorteer op:
PURE Click 40 XXL - Berry Alloc image <

PURE Click 40 XXL is een prachtige collectie van Luxury Vinyl planken. Waar de PURE Click 40 XXL om bekend staat is het eenvoudige kliksysteem.

Het verschil tussen de PURE Click 40 Standard en de PURE Click 40 XXL is de afmeting van de planken. De planken van de PURE Click 40 XXL zijn nóg groter dan de Standard serie.

Dit maakt de PURE Click 40 XXL prachtig om in grote ruimtes te gebruiken als grote kantoorruimtes of hotellobby's. Ook staat PURE Click 40 XXL prachtig in uw slaap- of woonkamer. 

Het unieke vergrendelingsprofiel op alle vier de zijdes geeft u de mogelijkheid om op meerdere plekken tegelijk de vloer te installeren. Dit betekent dat u niet meer naar de andere kant van de ruimte hoeft om met een nieuwe rij te beginnen, maar u gewoon verder kunt gaan waar u bent geëindigd.

 

PURE Click 40 XXL voordelen 

- De installatie van de PURE Click 40 XXL is helemaal stofvrij

- De bovenlaag van vinyl met glasvezel
Deze bovenlaag is geluiddempend.

- Op de PURE Click 40 XXL zit een slijtlaag en beschermlaag.
Op de planken van de PURE Click 40 XXL zit een slijtlaag van 0,40 millimeter. Ook zit er een beschermlaag op van PU lak.

- Voorzien van het DreamClick Locksysteem

- Verschillende kleuren mixen

PURE Click 40 XXL soorten 

Wat de PURE Click 40 XXL zo leuk en uniek maakt is het unieke kliksysteem. Dit kliksysteem geeft u de ruimte om zelf te bepalen welk patroon u graag wilt. U kunt zelfs meerdere kleuren aan elkaar klikken. Zo heeft u helemaal in de hand hoe úw unieke PURE Click 40 XXL eruit ziet en heeft u altijd een passende PURE Click 40 XXL bij uw interieur.

Binnen de PURE Click 40 XXL heeft u keuze uit de lijnen: Columbian Oak, Lime Oak en Toulon Oak. Elke lijn heeft ook weer verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Columbian Oak: 693M, 946M, 636M, 996E. Lime Oak: 139S, 963M, 979M, 954D. Toulon Oak: 293M, 619L, 936L. 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.