PURE Click 55 XXL - Berry Alloc

PURE Click 55 XXL - Berry Alloc

PURE Click 55 XXL is een prachtige collectie van Luxury Vinyl planken. Waar de PURE Click 55 XXL om bekend staat is het eenvoudige kliksysteem. 

Het verschil tussen de PURE Click 55 Standard en de PURE Click 55 XXL is de afmeting van de planken. De planken van de PURE Click 55 XXL zijn nog groter dan de Standard serie. De PURE Click 55 XXL is prachtig om in grote ruimtes te gebruiken als grote kantoorruimtes of hotellobby's. Ook staat PURE Click 55 XXL prachtig in uw slaap- of woonkamer. 

De slijtlaag van de PURE Click 55 XXL is een stukje dikker dan de slijtlaag van de PURE Click 40 XXL. Hierdoor is deze vloer nóg geschikter om te gebruiken voor commerciële doeleinden.  

Het unieke vergrendelingsprofiel op alle vier de zijdes geeft u de mogelijkheid om op meerdere plekken tegelijk de vloer te installeren. Dit betekent dat u niet meer naar de andere kant van de ruimte hoeft om met een nieuwe rij te beginnen, maar u gewoon verder kunt gaan waar u bent geëindigd.

 

PURE Click 55 XXL voordelen 

- De installatie van de PURE Click 55 XXL is helemaal stofvrij

- De bovenlaag van vinyl met glasvezel

Deze bovenlaag is geluiddempend.

- Op de PURE Click 55 XXL zit een slijtlaag en beschermlaag.

Op de planken van de PURE Click 55 XXL zit een slijtlaag van 0,55 millimeter. Ook zit er een beschermlaag op van PU lak.

- Voorzien van het DreamClick Locksysteem

- Verschillende kleuren mixen

PURE Click 55 XXL soorten 

Wat de PURE Click 55 XXL zo leuk en uniek maakt is het unieke kliksysteem. Dit kliksysteem geeft u de ruimte om zelf te bepalen welk patroon u graag wilt. U kunt zelfs meerdere kleuren aan elkaar klikken. Zo heeft u helemaal in de hand hoe úw unieke PURE Click 55 XXL eruit ziet en heeft u altijd een passende PURE Click 55 XXL bij uw interieur.

Binnen de PURE Click 55 XXL heeft u keuze uit de lijnen: Columbian Oak, Lime Oak en Toulon Oak. Elke lijn heeft ook weer verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Columbian Oak: 693M, 946M, 636M, 996E. Lime Oak: 139S, 963M, 979M, 954D. Toulon Oak: 293M, 619L, 936L.

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.