Stone+

Stone+ - COREtec original
Sorteer op:

De COREtec Stone+ is de nieuwe revolutie van luxe vinyl vloeren. Het is een zeer goed alternatief van de gelijmde versies. De kern van de COREtec Stone+ is gemaakt met een nieuwe, gepatenteerde, techniek. De kern bestaat uit bamboe stof, gerecycled hout, kalksteen en virgin PVC.

*Alle vloeren van het merk COREtec worden te allen tijde uitgesloten van aanbiedingen.

COREtec Stone+ Specificaties 

Alle COREtec Stone+ vloeren zijn 100% waterdicht. De onderlaag is van isolerende kurk die zorgt voor geluidsdemping en het vasthouden van warmte. De vloeren zijn te installeren zonder lijm.

Deze materialen samen zorgen voor een stijve kern en zorgt ervoor dat de COREtec Stone+ 100% waterdicht is. De CORETEC Stone+ kan dus perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes als badkamers of keukens zonder te zwellen als het blootgesteld wordt aan vocht of overmatige hoeveelheden water.

De onderlaag van de COREtec Stone+ is gemaakt van kurk. De kurk zorgt ervoor dat geluid gedempt wordt, voorkomt schimmelvorming en biedt extra warmte onder de voeten.

De COREtec Stone+ is maatvast, dit betekent dat de vloeren in normale omstandigheden nooit zullen uitzetten. De COREtec Stone+ is uitermate geschikt om te gebruiken in grote ruimtes, omdat de vloeren lang doorgelegd kunnen worden zonder onderbrekingen.