Wood XL

Wood XL - COREtec original
Sorteer op:

COREtec Wood XL

De COREtec Wood XL zijn de grootste Luxury Vinyl planken op de markt. De planken zijn groter dan de andere COREtec Wood modellen. 

De COREtec Wood XL collectie is zeer innovatief op het gebied van HKC vloeren. De gepatenteerde constructie is voorzien van een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout, bamboe stof, kalksteen en PVC. COREtec Wood XL is 100% waterdicht, dus ideaal als vloer voor uw badkamer of keuken. 

De COREtec Wood XL vloeren hebben een kurken onderlaag. De kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal wat zorgt voor een geluiddempend effect, een warmere vloer die van nature resistent is tegen, geur veroorzakende, schimmel en meeldauw. Er geen dilitatiestrips nodig bij COREtec Wood XL.

*Alle vloeren van het merk COREtec worden te allen tijde uitgesloten van aanbiedingen.

COREtec Wood XL soorten 

Ook voor u is er de perfecte COREtec Wood XL vloer. Laminaat en Parket heeft een groot aanbod aan verschillende kleuren COREtec Wood XL vloeren, zodat er voor elk interieur een passende vloer is. Ga voor een mooie lichte houtkleur, of misschien heeft u wel voorkeur voor een mooie donkere grijze vloer.

 

COREtec Wood XL specificaties

Alle COREtec Wood XL vloeren zijn 100% waterdicht. De onderlaag is van isolerende kurk die zorgt voor geluidsdemping en het vasthouden van warmte. De vloeren zijn te installeren zonder lijm.