Accolade Oak 50LVMW11 (Large)
Accolade Oak 50LVMW11 (Large)
Heeft u vragen?
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar: 06 1505 1678
COREtec original COREtec PLUS Design
Accolade Oak 50LVMW11 (Large)
Omschrijving

COREtec original COREtec PLUS Design Nieuwe Vloer . De COREtec PLUS Design collectie is de nieuwste innovatie op het gebied van WPC vloeren en is een zeer geschikt alternatief voor gelijmde LPV vloeren en laminaatvloeren.

De gepatenteerde constructie van de kern van de COREtec PLUS Design is gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en duurzaam PVC. Deze kern zorgt ervoor dat de vloeren zeer stevig zijn.

Voordelen van de COREtec PLUS Design

Dit Luxury Vinyl is 100% waterdicht en hierdoor uitermate geschikt op te gebruiken als vloer voor in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

De COREtec PLUS Design vloeren heeft geen acclimatisatie nodig en hierdoor kan de vloer op bijna elke ondergrond gelegd worden. Zo kunt u de COREtec PLUS Design plaatsen over keramieken tegels, hardhout/laminaat en zelfs op oneven betonvloeren. De COREtec PLUS Design laat de imperfecties van de ondervloeren helemaal verdwijnen, zodat er niks meer van te zien is.

De onderlaag van de COREtec PLUS Design heeft een onderlaag van kurk. Dit zorgt er niet alleen voor dat het geluid dempt wordt, maar ook voegt dit warmte toe aan de vloer en is het bestand tegen schimmelen.

Nog een voordeel aan de COREtec PLUS Design is dat het makkelijk te installeren is en grote oppervlakten achter elkaar gelegd kunnen worden zonder onderbrekingen.

COREtec PLUS Design soorten

De COREtec PLUS Design is in verschillende kleuren en prachtige designs te verkrijgen. Voor elk interieur een passende COREtec PLUS Design. Er zijn langwerpige planken, vierkante planken en wel 10 verschillende kleuren.

De soorten: Accolade Oak, Inspiration Oak, Fascination Oak, Distinction Ipe, Exposition Oak, Divergence Oak, Fossil, Sand Slate, Venetian Marble en Galaxy.

 

 

Specificaties
Bereken uw prijs
Onze prijs
Aantal pakken
Prijs: {{mainproductTotalPrice | myCurrency}}