100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Gelasta beschikt over een grote collectie A-kwaliteit PVC vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen natuurgetrouw, ook zijn ze eenvoudig in onderhoud! 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Oakland Special 3702 Desert
Vanaf € 39,94 per m2 39.94 EUR
Oakland Special 3701 Naturel
Vanaf € 39,94 per m2 39.94 EUR
Oakland Special 3706 Soil
Vanaf € 39,94 per m2 39.94 EUR

Gelasta PVC vloeren

Welkom bij Gelasta PVC vloeren, dé keuze voor hoogwaardige en stijlvolle vloeroplossingen. Bij Gelasta vind je een uitgebreide collectie PVC vloeren die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek of industrieel ontwerp, Gelasta biedt diverse opties om jouw droominterieur te realiseren.

Gelasta PVC vloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Elk vloerstuk is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Onze vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun oorspronkelijke uitstraling te behouden, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Wat Gelasta PVC vloeren echt onderscheidt, is hun realistische uiterlijk en textuur. Met behulp van geavanceerde printtechnologieën en reliëfstructuren repliceren onze vloeren nauwkeurig het uiterlijk en de feel van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Geniet van de warmte en elegantie van een houten vloer of de strakke en moderne uitstraling van een stenen vloer, zonder de nadelen van onderhoud en prijs.

Naast hun realistische uiterlijk bieden Gelasta PVC vloeren ook praktische voordelen. Ze zijn waterbestendig en eenvoudig schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien zijn onze vloeren geluiddempend, waardoor ze een rustige en serene omgeving creëren in elke kamer.

Bij Gelasta begrijpen we dat elke klant unieke voorkeuren heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan designs, kleuren en patronen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele eikenhouten vloer, een trendy betonlook of een opvallend visgraatpatroon, Gelasta heeft de perfecte PVC vloer voor jouw interieur.

Het installeren van Gelasta PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met verschillende installatiemethoden, waaronder het handige kliksysteem, kun je jouw vloer snel en gemakkelijk leggen, zonder gedoe met lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de vloer zelf te installeren, waardoor je kosten bespaart op professionele installatie.

Kortom, Gelasta PVC vloeren bieden de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit. Verfraai jouw interieur met een vloer die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Bekijk onze uitgebreide collectie en ontdek de Gelasta PVC vloer die past bij jouw unieke stijl en behoeften. Investeer in Gelasta PVC vloeren en creëer een prachtige en praktische vloer waar je jarenlang van zult genieten.