Superior vloeren

Superior vloeren  - Handyfloor

Superior vloeren

PVC laminaat vloeren uit de Superior collectie geven extra luxe en klasse aan uw ruimte. Deze collectie is beschikbaar in grote eiken planken of prachtige grote leistenen tegels. Door de extra grootte en de realistische voelbare structuren van de planken en tegels geeft het de ruimte meer luxe. 

Een Superior PVC vloer bestaan uit PVC click laminaat en zijn hierdoor gemakkelijk zelf te bevestigen. Dit handige systeem zorgt er ook voor dat de vloer kleine oppervlakteverschillen kan absorberen en de ondergrond voor het leggen niet 100% egaal hoeft te zijn, in tegenstelling tot de meeste PVC vloeren. 

Luxe PVC vloeren

De Superior collectie is een zeer luxe collectie PVC vloeren. De Superior bestaat uit PVC click laminaat en dit zorgt voor een gemakkelijke installatie van de vloer. De planken en tegels binnen deze collectie zijn extra groot, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de planken en tegels ook voorzien van een luxe toplaag met 3D structuur, register embossing. Deze structuur zorgt ervoor dat de PVC vloer er niet alleen uitziet als een echte houten- of stenen vloer, maar ook nog eens zo aanvoelt. 

De Superior PVC vloeren zijn dus de ultieme oplossing als u opzoek bent naar een luxe houten of stenen vloer, maar dan met alle gemakken en voordelen van een PVC vloer. 

Vind uw PVC vloer bij Laminaat en Parket

Naast de Superior collectie hebben wij bij Laminaat en Parket ook een groot aanbod aan andere PVC vloeren van Handyfloor en andere merken. Bekijk het gehele aanbod PVC vloeren hier, of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van uw nieuwe vloer! 

Voordelen van de Superior PVC vloer 

Geen lijm nodig voor installatie 

- Geschikt voor vloerverwarming 

- Makkelijk in de onderhoud & hygiënisch 

- Stil: dempt contactgeluiden 

- Slijtvast met een slijtlaag van 0,55 mm 

- Vochtbestendig