Eco Balance Pur

Eco Balance Pur - Parador
Sorteer op:

Eco Balance PUR zet maatstaven op het gebied van ecologie met de elastische vloerbedekkingen. De producteigenschappen van elastische vloeren worden op basis van een ecologisch materiaal bereikt zonder daarbij te verzaken aan design en kwaliteit.

Een Eco Balance PUR onderscheidt zich dankzij zijn extreem hoge kracht door een lange levensduur.

Parador Eco Balance PUR

Kernmateriaal van de Eco Balance PUR vloeren zijn harde vezelplaten, wiens houtvezels uit inheems, duurzaam bosbeheer en de recyclebare materialen van de houtindustrie komen. De druk van de decors gebeurt op gecertificeerd papier met een hoog recyclingaandeel en waterverven op basis van pigmenten vrij van zware metalen. Polyurethaan is een materiaal zonder weekmakers, dat ons in het dagelijkse leven begeleidt. Zo vindt men polyurethaan bijvoorbeeld in matrassen, opgevulde meubelen en autozetels.

Gezond wonen Eco Balance PUR is emissiearm en draagt bij tot een positief woonklimaat in de ruimte voor de hele familie. Eco Balance PUR vloeren zorgen voor een zeer aangenaam gevoel tijdens het lopen omdat ze voetwarm, antislip zijn en dankzij hun elasticiteit de gewrichten beschermen. Een heel bijzonder pluspunt van onze vloeren is de uitstekende contactgeluid- en stapgeluidisolatie door de PUR-bekleding, die een optimale ruimteakoestiek doet ontstaan en die door ons natuurmateriaal kurk op de achterzijde extra versterkt wordt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.