Vinyl Basic 30

Vinyl Basic 30 - Parador
Sorteer op:

Vinyl Basic 30 algemeen

'Een vloer die eruit ziet als hout en voelt als hout.'

De Vinyl Basic 30 is een prachtige luxe vinyl vloer met een zeer nauwkeurige houttekening. De planken van Vinyl Basic 30 zijn zo natuurgetrouw dat het net echt hout lijkt. De Vinyl Basic 30 is beschikbaar in drie prachtige kleuren.

 

Vinyl Basic 30 voordelen

De voordelen van Parador PVC vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de ijzersterke toplagen hebben de PVC vloeren een zeer hoge belastbaarheid en kunnen vaak worden toegepast in industriële ruimten.

Parador heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De steen- en houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador PVC vloer die bij uw interieur past. 

Vinyl basic 30 is een vloer met veel voordelen. De Vinyl Basic 30 heeft een garantie van 10 jaar bij privégebruik. Let op: Deze vloer is NIET geschikt voor vochtige ruimtes en kan dus niet gebruikt worden in de badkamer en keuken. 

Voordelen op een rij:

- geschikt voor vloerverwarming

- safe-lock pro (uniek kliksysteem voor makkelijk leggen)

- Stoot vuil en bacteriën af 

- Verbeterde geluidsisolatie 

- Functionele opbouw en intelligente techniek

- Zet niet uit

Vinyl Basic 30 soorten

Er zijn verschillende kleuren Vinyl Basic 30 vloeren. De kleuren lopen van licht naar donker. Zo heeft u in elke tint een Vinyl Basic 30. Eiken Skyline wit, Eiken Studioline Geslepen, Eiken Studioline Antiek. 

Specificaties 

De Vinyl Basic 30 vloer bestaat uit zes lagen. Onder andere een transparante, krachtige UV-afwerkingslaag aan de bovenkant, een HDF- kernplaat met klikverbinding en een onderlaag van kurk die zorgt voor contactgeluiddemping. 

De Vinyl Basic 30 bevat een slijtlaag van 0,30 millimeter. De planken zijn 1207 millimeter lang, 216 millimeter breed en hebben een dikte van 9,4 millimeter. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.