Vinyl Basic 4.3

Vinyl Basic 4.3 - Parador
Sorteer op:

Vinyl Basic 4.3 algemeen

De Vinyl Basic 4.3 is prachtige vloer met een zeer gedetailleerd houtpatroon. De vloer is haast niet te onderscheiden met een echte houten vloer qua gevoel en uiterlijk. Het mooie van de Vinyl Basic is dat deze, in tegenstelling tot de andere collecties zoals Trendtime 5.30, Vinyl Trendtime 5.50Vinyl Trendtime 6.30Vinyl Basic 30 en de Vinyl Classic 2050 bestand is tegen water en hierdoor gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. 

 

Vinyl Basic 4.3 voordelen

De voordelen van Parador PVC vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de ijzersterke toplagen hebben de PVC vloeren een zeer hoge belastbaarheid en kunnen vaak worden toegepast in industriële ruimten.

Parador heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De steen- en houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador PVC vloer die bij uw interieur past. 

Vinyl basic 4.3 is een vloer met veel voordelen. De Vinyl Basic 4.3 heeft een garantie van 10 jaar bij privégebruik. 

Voordelen op een rij:

- geschikt voor vloerverwarming

- Bestand tegen water

- safe-lock pro (uniek kliksysteem voor makkelijk leggen)

- Stoot vuil en bacteriën af 

- Verbeterde geluidsisolatie 

- Functionele opbouw en intelligente techniek

- Zet niet uit

Vinyl Basic 4.3 soorten 

Kleuren beschikbaar: Eiken: Studioline. Grijs Gewit, Memory oud, Natuur. Royal licht gekalkt, Sierra Naturel, Skyline Wit, Variant. Pijnboom: Scandinavia. Leisteen: Antraciet. Woodlines. Betonsteen: Grijs. 

Vinyl Basic 4.3 specificaties

De Vinyl Basic 4.3  vloer bestaat uit zes lagen. Onder andere een transparante, krachtige UV-afwerkingslaag aan de bovenkant, een HDF- kernplaat met klikverbinding en een onderlaag van kurk die zorgt voor contactgeluiddemping.

De Vinyl Basic 4.3 bevat een slijtlaag van 0,30 millimeter. De planken zijn 1209 millimeter lang, 219 millimeter breed en hebben een dikte van 4.3 millimeter. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.