Vinyl Classic 2030

Vinyl Classic 2030 - Parador
Sorteer op:

Vinyl Classic 2030 algemeen

'Een vloer die eruit ziet als hout en voelt als hout.'

De Vinyl Classic 2030 is een zeer stevige vloer met een levenslange garantie voor privégebruik. Wat de Vinyl Classic 2030 zo bijzonder maakt is de natuurgetrouwe houttekening. Het patroon van de vloer ziet er zo realistisch en echt uit, dat het bijna niet te onderscheiden is van echt hout. 

Het grootste verschil met de Vinyl Classic 2030 en de Vinyl Basic 30 is de dikte van de slijtlaag. De slijtlaag van de Vinyl Classic 2030 is 0,15 millimeter dikker en hierdoor gaat de vloer nóg langer mee en biedt de vloer een garantie van 10 jaar voor commercieel gebruik.

De Vinyl Classic is beschikbaar in veel prachtige kleuren, zo is er voor elk interieur een passende Vinyl Classic 2030 . 

Vinyl Classic 2030 voordelen

De voordelen van Parador PVC vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de ijzersterke toplagen hebben de PVC vloeren een zeer hoge belastbaarheid en kunnen vaak worden toegepast in industriële ruimten.

Parador heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De steen- en houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador PVC vloer die bij uw interieur past.

De Vinyl Classic 2030 is een mooie vloer die lang mooi en beschermd blijft. Let op: Deze vloer is NIET geschikt voor vochtige ruimtes en kan dus niet gebruikt worden in de badkamer en keuken. 

Voordelen op een rij:

- Garantie commercieel gebruik: 10 jaar

- Garantie privégebruik: levenslang

- geschikt voor vloerverwarming

- safe-lock pro (uniek kliksysteem voor makkelijk leggen)

- Stoot vuil en bacteriën af 

- Verbeterde geluidsisolatie 

- Functionele opbouw en intelligente techniek

- Zet niet uit

Vinyl Classic 2030 soorten

Boxwood Vintage Bruin, Eiken: Studioline Natuur, Memory Antiek, Memory zeep, Skyline Grijs, Skyline Parelgrijs. Shufflewood: Harmonie rustiek, wild rustiek. Pijnboom: Wit. Oudhout: Gewit 

Vinyl Classic 2030 specificaties

De Vinyl Classic 2030 vloer bestaat uit zes lagen. Onder andere een transparante, krachtige UV-afwerkingslaag aan de bovenkant, een HDF- kernplaat met klikverbinding en een onderlaag van kurk die zorgt voor contactgeluiddemping. 

De Vinyl Classic 2030 bevat een slijtlaag van 0,55 millimeter. De planken zijn 1207 millimeter lang, 216 millimeter breed en hebben een dikte van 9,4 millimeter. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.