Vinyl Trendtime 5.30

Vinyl Trendtime 5.30 - Parador
Sorteer op:

Vinyl Trendtime 5.30 algemeen

'Een prachtige Luxe Vinyl vloer met een echte stenen uitstraling.'

De Vinyl Trendtime 5.30 is een prachtige tegel van Luxe Vinyl. De Vinyl Trendtime 5.30 heeft een zeer moderne en strakke uitstraling en is  qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden van echt steen.

De Trendtime 5.30 is de perfecte vloer als u zich wilt onderscheiden met een prachtige 'stenen' vloer in uw woning of ruimte. De Vinyl Trendtime 5.30 is ook beschikbaar in twee hele gave en unieke patronen op de tegel, voor als u echt eens wat anders wilt. 

 

 

Vinyl Trendtime 5.30 voordelen

De voordelen van Parador PVC vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de ijzersterke toplagen hebben de PVC vloeren een zeer hoge belastbaarheid en kunnen vaak worden toegepast in industriële ruimten.

Parador heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De steen- en houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador PVC vloer die bij uw interieur past.

De Vinyl Trendtime 5.30 is een mooie vloer die lang mooi en beschermd blijft. Let op: Deze vloer is NIET geschikt voor vochtige ruimtes en kan dus niet gebruikt worden in de badkamer en keuken. 

Voordelen op een rij:

- Garantie commercieel gebruik: 10 jaar

- Garantie privégebruik: levenslang

- geschikt voor vloerverwarming

- Comfort Click 

- Stoot vuil en bacteriën af 

- Verbeterde geluidsisolatie 

- Functionele opbouw en intelligente techniek

- Zet niet uit

- Minivelling kant 

Vinyl Trendtime 5.30 soorten

De prachtige Vinyl Trentime 5.30 collectie is beschikbaar in vier kleuren. Mineraal Grijs, Ornamentic Colour, Ornamentic Grijs en Mineraal Zwart. 

Vinyl Trendtime 5.30 specificaties

De Vinyl Trendtime 5.30 vloer bestaat uit zes lagen. Onder andere een transparante, krachtige UV-afwerkingslaag aan de bovenkant, een HDF- kernplaat met klikverbinding en een onderlaag van kurk die zorgt voor contactgeluiddemping. 

De Vinyl Trendtime 5.30 bevat een slijtlaag van 0,55 millimeter. De tegels zijn 903 millimeter lang, 395 millimeter breed en hebben een dikte van 9,6 millimeter. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.