PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken

Sorteer op:
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken
140
€34,95 /m2
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken
011
€39,95 /m2
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken
160
€44,95 /m2
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken
100
€44,95 /m2
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken
300
€47,95 /m2
PVC ACTIE inclusief egaliseren en plakken - PVC vloeren kopen en laten leggen

Wij hebben een te gekke actie op PVC-vloeren. Bij aankoop van een Belakos PVC-vloer; Urban+, Metropool, Castello XL 0.30 of 0.55 of de Country Life bieden wij het egaliseren en plakken er gratis bij!

Belakos is een groothandel in vloeren en bestaat al sinds 1960. Belakos is heel uniek in de ontwerpen en producten die zij bedenken. Ze zijn heel persoonlijk en willen graag elke klant kunnen geven waar ze behoefte aan hebben.

* Deze actie is geldig tot 31-10-2017
* Vraag naar de voorwaarden

Wat biedt Belakos aan 

Belakos heeft drie verschillende soorten vloeren en hebben hiermee altijd de juiste vloer voor elke woonwens. Ze bieden de beste kwaliteit vloeren en zijn altijd op zoek naar de nieuwste kleuren en ontwerpen, zodat er altijd een vloer is die bij uw interieur past. 

- Warm en sfeervol tapijten vloeren 

- Luxueus en onderhoudsvriendelijk PVC vloeren

- Praktisch Vinyl vloeren

Waarom kiezen voor Belakos 

Belakos heeft meer dan 56 jaar kennis van de producten die zij aanbieden. Belakos zet zich heel erg in voor de kwaliteit en de uitgebreide keuzes. Belakos vindt het belangrijk dat er altijd de juiste vloer voor iedereen te vinden is en spoort daarom ook alle medewerkers aan om nieuwsgierig te zijn naar nieuwe kleuren en ontwerpen en verder na te denken over nieuwe en unieke producten. 

Belakos PVC

Belakos PVC vloeren bieden de ultieme oplossing als u vraag heeft naar een prachtige houten vloer, maar geen tijd wilt steken in de onderhoud. De PVC vloeren van Belakos zijn zeer luxe en zien er zeer realistisch en mooi uit. Het is de ideale vervanger voor een houten vloer. En niet te vergeten, Belakos PVC vloeren gaan zeer lang mee. 

De toplaag van Polyurethaan, kunststof, zorgt ervoor dat de PVC vloeren niet alleen water-, kras- en slijtvast zijn, maar ook nog eens vuilafstotend. 

De PVC vloeren van Belakos zijn voorzien van een uniek houtpatroon in superscherpte prints op de planken. Dit zorgt ervoor dat de planken een realistische en natuurlijke uitstraling hebben. 

De PVC vloeren zijn heel makkelijk schoon te houden en een unieke eigenschap van PVC is ook geluidsabsorbatie. De vloeren zijn dus uitermate geschikt om op te lopen met klikkende hakken, zonder dat dit overlast veroorzaakt. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.