PVC vloeren

Sorteer op:
PVC vloeren

PVC vloeren 

PVC vloeren hebben een lange levensduur en veel positieve eigenschappen. Dankzij huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren van ‘polyvinyl chloride’ zijn ideaal voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloersystemen. Wanneer u een PVC vloer wilt kopen en laten leggen, kunt u altijd langskomen voor gratis advies, in één van de showrooms in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen of Alkmaar. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag op weg.

Kwaliteit PVC vloeren van de beste merken

Laminaat en Parket heeft een zeer uitgebreid assortiment in kwaliteit PVC vloeren met topmerken zoals FlexxFloors, Parador en Ambiant. U vindt altijd wel een PVC vloer naar uw smaak. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar kunt u deze niet vinden op de website? Neemt u dan gerust contact op.


Parador Vinyl PVC

Het ruime aanbod Click PVC van dit merk is van hoge kwaliteit. De toplagen zijn zeer slijtvast en blijven jarenlang mooi. De gebruikersklassen tonen aan dat de vloeren ook in sterk belaste, industriële ruimten toepasbaar zijn. Alle Parador PVC vloeren zijn te combineren met vloerverwarming.

Tarkett Vinyl PVC

De stevige toplagen van Tarkett PVC vloeren staan garant voor jarenlang onbezorgd woonplezier. Dit merk heeft voor iedere ruimte een oplossing. Laat u inspireren door de meest uiteenlopende designs. Naast de traditionele houtdecors bestaat het assortiment ook uit decors met spannende patronen.

mFLOR Vinyl PVC

De innovatieve designvloeren van dit merk zijn te verkrijgen in verschillende hout- en stenenstructuren. mFLOR PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk te onderhouden. Het hele assortiment is te combineren met vloerverwarming of vloerkoeling.


PVC vloeren kopen en laten leggen?

U kunt gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice. Heeft u vragen of komt u er online niet uit? Schroom niet en neem gerust contact op. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag. U bent ook altijd van harte welkom in één van de filialen in Amsterdam, Den Haag, Roelofarendsveen, Utrecht of Alkmaar.