Wicanders

Wicanders - PVC vloeren kopen en laten leggen
Sorteer op:

Wicanders 

Wicanders vinylvloeren bieden een zeer geschikte duurzame vloeroplossing. De unieke techniek waarbij er kurk verwerkt wordt in de vinylvloeren resulteert in een luxe vinylvloer met veel natuurlijke voordelen voor u en het milieu. Daarnaast hebben deze vloeren een zeer luxe uitstraling en heeft u een eindeloze keuze aan kleuren en dessins. 

 

Kurken vloeren van Wicanders 

Wicanders is het topmerk van het Portugese groep Amorim Revestimentos. Amorim is een dynamische multinational die oorspronkelijk begonnen is met het verhandelen van kurkschors. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan 50 verschillende landen. Amorim is een echte wereldleider in vloerbedekking van kurk en is specifiek gericht op het ontwikkelen van duurzame vloeroplossingen. 

Wicanders is een echte specialist in kurkenvloeren. Kurk is een duurzaam materiaal en heeft veel natuurlijke voordelen, waardoor het een zeer geschikt materiaal is om te verwerken in vloeren. Wicanders onderscheidt zich door het gebruik van dit materiaal in vloeren. Kurk heeft van zichzelf vele voordelen en het is ook niet voor niets dat dit natuurlijke materiaal wordt verwerkt in vinylvloeren. Door het gebruik van kurk in zijn de vinylvloeren van Wicanders een stuk zachter dan hout, maar harder dan tapijt. Dit zorgt voor de perfecte hardheid en maakt de vloer ideaal om op te spelen, lopen, te werken en te bewegen. 

Stille vloeren 

Door kurk te gebruiken in luxe vinylvloeren worden de vloeren nog stiller. Dit komt omdat kurk een natuurlijk geluiddempend effect heeft en geluiden opvangt. 

Natuurlijk isolerend 

Kurk is van nature een isolerend materiaal. Het houdt warmte goed vast en de vinylvloeren van Wicanders zullen dan ook niet snel afkoelen. Met kurk in de vloer heeft u geen last meer van koude voeten. 

Comfort van kurk 

Naast het geluiddempende effect en isolatie is een vinylvloer met kurk ook zeer comfortabel in het gebruik. Door de kurk in de vinylvloeren worden schokken gedempt en dit maakt het lopen op de vloer fijner en comfortabeler voor het lichaam. Daarnaast zijn de vloeren erg flexibel tijdens het lopen, wat het lopen op de vloer nog aangenamer maakt. 

Waarom Wicanders vinylvloeren 

Duurzame vinylvloeren 

Naast de natuurlijke voordelen van kurk is het ook een heel duurzaam materiaal. Hierdoor kan Wicanders duurzaam ondernemen en vloeroplossingen bieden die niet alleen duurzaam zijn voor u, maar ook rekening houden met het milieu. 

Innovatieve en creatieve designs 

Wicanders maakt gebruik van moderne technologieën om de mooiste en realistischste vinylvloeren te produceren. Design is erg belangrijk en Wicanders is dan ook constant bezig met innovatieve technologieën om de vinylvloeren zo mooi mogelijk te maken en de vloeren zo veel mogelijk op luxe hout en steen te laten lijken. Ze hebben dan ook een groot aanbod aan moderne en comfortabele vinylvloeren in veel verschillende kleuren en dessins. 

Vind uw Wicanders vinylvloer op www.LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms om het aanbod te bekijken. U kunt deze vinden in Amsterdam, EindhovenAlkmaar, Almere, Den Haag, Roelofarendsveen, Haarlem en Utrecht. Bekijk ook onze andere merken PVC of Luxe vinylvloeren.