Authentica - Wicanders

Authentica - Wicanders

De Authentica PVC vloer is dé vloer als u opzoek bent naar een innovatieve en betrouwbare vloer met meer voordelen dan u zich kunt bedenken. 

Door het unieke en innovatieve manier van kurk gebruik in de PVC vloer, is de Authentica geschikt voor elk soort gebruik. De Authentica vloeren liggen over heel de wereld in verschillende interieurs. De Authentica is ideaal als vloer voor in huis, maar ook voor commercieel gebruik is deze vloer zeer voordelig. 

De Authentica is er in verschillende kleuren, tinten en patronen. De vloer is, naast het feit dat het een zeer praktische vloer is, ook speciaal ontworpen dat ze uw interieur een prachtige, design uitstraling geven. De Authentica PVC vloeren hebben een zeer realistische uitstraling van hout of tegels. Zo is er altijd een juiste Authentica voor uw interieur. 

Autentica voordelen

Het hoofdbestanddeel uit de Authentica is kurk. Kurk is een zeer duurzaam en natuurlijk product die uitermate geschikt is om te verwerken in vloeren. 

- Loopcomfort:
 
Door de flexibiliteit van kurk is de vloer zeer comfortabel om op de lopen

- Schokbestendig: 
De elasticiteit en kurk zorgen er samen voor dat de schokken gedempt worden, omdat de Authentica zich zeer goed kan aanpassen aan druk. 

- Stilte: 
Kurk zorgt voor natuurlijke akoestische isolatie. De Authentica dempt geluid tot wel 53%

- Warmte isolatie: 
Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal en zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt 

- Bewegingsvrijheid:
Het perfecte balans tussen zacht en hard in de Authentica zorgt ervoor dat spanningen en vermoeidheid verdwijnen tijdens het lopen op de vloer. 

Authentica soorten 

De authentica is beschikbaar in veel verschillende kleuren en soorten. 

Oak: Elegant Light, European Nature, Elegant Dark, European Smoked, Light Washed, White Washed, Grey Washed, Dark Grey Washed, Bleached, Oiled Nature, Dark English en Dark Red.Pine: Antique Washed, Nature Rustic, Brown Rustic, Antique Smoked, Antique Frozen en Grey Rustic. Marble: Light Grey, Beige, Grey, Graphite en Black. Limestone: Jurassic. Lime: Saurian. Slate: Cliff, Arabian en Basque. 

Authentica specificaties

De Authentica PVC vloer bestaat uit 5 lagen (v.b.n.b.): 

1. Een beschermende toplaag van 0,55 millimeter

2. Decoratief design 

3. Kurkagglomeraat van 2,7 millimeter

4. HDF Fiberboard met Corkloc*

5. Geïntegreerde ondervloer van kurk van 1,3 millimeter

*Corkloc is een systeem waarbij u geen lijm nodig heeft om de vloer te leggen. U kunt de planken of tegels heel makkelijk in elkaar klikken. 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.