Hydrocork

Hydrocork - Wicanders
Sorteer op:

De Hydrocork PVC vloer is een revolutie op het gebied van harde zwevende vloerbedekkingen. De Hydrocork is ook zeer geschikt tijdens verbouwingen.

De Hydrocork is een prachtige en ideale vloer voor grote (commerciële) ruimtes, wegens de waterdichtheid en de gegarandeerde stevigheid en stabiliteit. 

De Hydrocork is er in verschillende kleuren, tinten en patronen. De vloer is, naast het feit dat het een zeer praktische vloer is, ook speciaal ontworpen dat ze uw interieur een prachtige, design uitstraling geven. De Hydrocork PVC vloeren hebben een zeer realistische uitstraling van hout of tegels. Zo is er altijd een juiste Hydrocork voor uw interieur.

 

Hydrocork voordelen

Het hoofdbestanddeel uit de Hydrocork is kurk. Kurk is een zeer duurzaam en natuurlijk product die uitermate geschikt is om te verwerken in vloeren.

- Loopcomfort:
Door de flexibiliteit van kurk is de vloer zeer comfortabel om op de lopen

- Schokbestendig:
De elasticiteit en kurk zorgen er samen voor dat de schokken op de vloer gedempt worden

- Stilte:
Kurk zorgt voor natuurlijke akoestische isolatie

- Warmte isolatie:
Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal en zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt

- Bewegingsvrijheid:
Het perfecte balans tussen zacht en hard in de Hydrocork zorgt ervoor dat spanningen en vermoeidheid verdwijnen tijdens het lopen op de vloer.

- Waterdicht 

- Stabiele en stevige ligging 

- Eenvoudig te leggen

Soorten Hydrocork

Er zijn veel verschillende soorten Hydrocork vloeren. Zo is er een geschikte vloer voor elk interieur. 

Oak: Alaska, Chalk, Castle Toast, Elegant, European, Claw Silver, Limed Grey, Sawn Bisque, Sand, Sawn Twine, Castle Raffia en Cinder. Pine: Century Fawn, Century Morocco, Arcadian Soya, Wheat en Arcadian Rye. Cherry: Linen. Beech: Light. 

Hydracork specificaties

De Hydrocork PVC vloer bestaat uit vier lagen (v.b.n.b.)

1. Beschermende slijtlaag van 0,55 millimeter

2. Decoratief materiaal

3. Tussendrager composietkurk

4. Ondervloer 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.