Vinylcomfort

Vinylcomfort - Wicanders
Sorteer op:

Vinylcomfort Actie

Vinylcomfort is een prachtige luxe vinylvloer, verkrijgbaar in texturen van hout en steen. De Vinylcomfort is dé ultieme luxe vloer die uw interieur helemaal afmaakt. Maar de Vinylcomfort is meer dan alleen mooi. De Vinylcomfort is namelijk een vloer met heel veel voordelen. De Vinylcomfort heeft expressieve contrasten die zorgen voor een uniek effect die uw interieur en omgeving helemaal laten opleven. De vloer is, naast het feit dat het een zeer praktische vloer is, ook speciaal ontworpen dat ze uw interieur een prachtige en moderne uitstraling geven.

Vinyl in steen- of houtmotief 

De Vinylcomfort vinylvloeren vloeren hebben een zeer realistisch hout- of steenpatroon, beschikbaar in veel verschillende kleuren en tinten van licht naar donker. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi, grijs steenpatroon voor in uw keuken of een mooie donkere eikenvloer voor een warme en sfeervolle uitstraling in uw woning of ruimte. Het hoofdbestanddeel uit de Vinylcomfort is kurk. Kurk is een zeer duurzaam en natuurlijk product die uitermate geschikt is om te verwerken in vloeren.

Voordelen Vinylcomfort vinylvloer

Omdat er kurk verwerkt is in de Wicanders vinylvloeren biedt dit veel natuurlijke voordelen. De luxe collectie van Vinylcomfort is daarom ook een hele geschikte vloer voor elk type wonen. 

Comfort 

De Vinylcomfort is een hele comfortabele vloer. Door de flexibiliteit van het kurk en de schokdemping van het kurk is het lopen, spelen en bewegen op de vloer zeer aangenaam. Het perfecte balans tussen zacht en hard in de Vinylcomfort zorgt ervoor dat spanningen en vermoeidheid verdwijnen tijdens het lopen op de vloer.

Stille vloer

Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal. De Vinylcomfort vloeren zorgen voor natuurlijke akoestische isolatie, waardoor geluiden worden dempt en het een hele stille vloer is. Ideaal tijdens intensief gebruik. Zit uw match hier niet bij? Bekijk de overige collecties vinylvloeren van Wicanders.

Duurzaamheid 

Naast geluiddemping en loopcomfort is een vinylvloer van Wicanders ook heel duurzaam. Dit komt vooral omdat kurk een materiaal is wat niet alleen geluid isoleert, maar ook warmte. Met een Vinylcomfort vloer heeft u dan ook geen last meer van koude voeten. Ook is kurk een heel milieuvriendelijk product

Ruime keuze aan kleuren en dessins 

Vinylvcomfort bestaat uit verschillende vloeren met een steen- of houtmotief. De opdrukken en lagen zijn zo ontworpen dat de vinylvloeren nauwelijks te onderscheiden zijn van een houten- of stenen vloer. 

Hout

Vinylcomfort bestaat uit veel verschillende kleuren en houtsoorten. Er is een geruime keuze aan bijvoorbeeld eikenhout of dennenhout in diverse kleuren. De bedrukkingen van het hout zijn zeer realistisch, waardoor u echt dat authentieke, luxe en karakteristieke houtgevoel krijgt, maar dan met de voordelen van een vinylvloer. 

Steen

Naast een houtmotief vind u binnen deze collectie ook prachtige tegels. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een diepzwarte keramiek tegel of juist een moderne lichtgrijze as tegel. 

Vinylcomfort specificaties

Vinylvloeren van Wicanders bestaan uit 6 verschillende lagen met een zeer hoge kwaliteit. Zo bestaat de bovenste laag uit een beschermende slijtlaag van 0,2, 0,3 of 0,55 millimeter. De tweede laag bestaat is de opdruk van de plank of tegel, een realistische print die de kleur en het patroon geeft aan het vinyl.

In de onderste lagen is het kurk verwerkt en het HDF fiberboard met Corkloc wat zorgt dat de planken en tegels zeer gemakklijk aan elkaar te bevestigen zijn en er geen lijm nodig is om deze vloer te leggen. 

Bekijk het volledige aanbod aan vinyl en PVC vloeren van Laminaat en Parket. 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.