Tegel laminaat

Bent u op zoek naar tegel laminaat? Dan bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres! Tegel laminaat bestaat uit hetzelfde materiaal als gewoon laminaat, alleen de print is anders. Zo haalt u de voordelen van een laminaatvloer in huis (zeer eenvoudig te onderhouden) en de look en feel van een stenen vloer. Vandaag de dag zijn de decors van tegel laminaat bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden.

Dé trend van dit moment
Tegel laminaat is de laatste jaren razend populair geworden. De decors waren nog nooit zo realistisch. Kwaliteitsmerken zoals Balterio, Quickstep en Krono Original hebben een uitgebreid assortiment in tegel laminaat. Van Himalaya leisteen tot gevlamde blauwsteen, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Wilt u het net even anders en past tegel laminaat helemaal bij uw woonstijl? Wij hebben alvast de volgende drie tips op een rijtje gezet:

tegel laminaat Balterio Urban Tile

Balterio Urban Tile

De Balterio Urban Tile collectie bestaat uit vier kleuren grijs met een betonnen uiterlijk. In een stoer en modern interieur zouden deze vloeren zeer goed tot hun recht komen. Door de subtiele v-groeven zijn de tegels bijna niet van echt te onderscheiden.

 

tegel laminaat Quick Step Exquisa

Quick-Step Exquisa

Deze serie van Quick-Step bestaat uit acht soorten tegel laminaat decors, waaronder prachtig zwart leisteen en heldere kleuren keramiek. De tegels hebben een mooie breedte van ruim 40 centimeter.

 

tegel laminaat Krono Original Stone Impression

Krono Original Stone Impression

Het tegel laminaat van Krono Original bestaat uit zes elegante decors leisteen. De ruwe oppervlaktestructuur is perfect uitgewerkt. Zo geniet u van de uitstraling van leisteen, terwijl de vloer niet zo koud aanvoelt. 

 

Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijsgarantie op de markt. Bent u benieuwd hoe tegel laminaat er in het echt uitziet en aanvoelt? Bezoek dan een van onze showrooms in Den Haag, Alkmaar of Utrecht.