visgraat vloer

Bent u op zoek naar een mooie visgraat vloer? Dan bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres! Wij hebben diverse visgraat laminaat vloeren in de aanbieding. Het is ook mogelijk een houten vloer in visgraatmotief te laten leggen. U bepaalt dan zelf hoe de vloer wordt afgewerkt. Denkt u bijvoorbeeld aan een white wash eiken visgraat vloer. U kunt de vloer ook laten roken, voor een verouderd effect. Lees hier meer over de mogelijkheden in afwerking voor houten vloeren.     

Wat is een visgraat vloer?
Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd, zodat er een visgraatmotief ontstaat. Deze klassieke vorm was vroeger exclusief voor de herenhuizen. Een visgraat vloer straalt dan ook klasse en luxe uit. Een ander bekend motief is de Hongaarse punt. Deze vorm lijkt op die van een visgraat vloer. Toch is er een duidelijk verschil. Bij een visgraat vloer zijn de groeven trapsgewijs. Een vloer met een Hongaarse punt heeft een strakkere belijning, omdat de uiteinden van de planken schuin afgezaagd zijn.

visgraat vloer hongaarse punt laminaat en parket

links visgraat, rechts hongaarse punt

Visgraat vloer laten leggen
Het leggen van een visgraat vloer vraagt om precisiewerk en nauwkeurigheid. Laminaat en Parket heeft een groot netwerk met voor iedere klus een specialist. Bij ons bent u er zeker van dat uw visgraat vloer vakkundig en voordelig wordt gelegd. Neem gerust contact op voor meer informatie. Of kom langs in een van de showrooms in Den Haag, Alkmaar of Utrecht. U bent van harte welkom!

Visgraat vloer laminaat aanbiedingen:

visgraat vloer krono original laminaatenparket.nl

Krono Original Variostep Wide Body – Chateaux Oak

Dit creatieve patroon van Krono Original geeft uw interieur een stijlvol karakter. Het motief van de Hongaarse punt is nu verkrijgbaar van €26,95 voor maar liefst €15,95 per vierkante meter!  

 

visgraat vloer parador laminaatenparket.nl

Parador Trendtime 8 – Eiken Versailles Antiek Gekalkt

Deze elegante Hongaarse punt van het bekende merk Parador Laminaat. Dit product is momenteel in de aanbieding van €31,00 voor maar liefst €24,45 per vierkante meter!  

 

visgraat vloer berry alloc laminaatenparket.nl

Berry Alloc Chateau – Teak

Bijzonder aan deze visgraat vloer is dat elke plank afzonderlijk wordt gelegd, net als dat bij een houten visgraat vloer het geval is. U heeft deze visgraat vloer al voor €27,50 per vierkante meter. De Berry Alloc Chateau is ook in zeven andere kleuren te verkrijgen. Het laminaat is zeer makkelijk te reinigen en te onderhouden. De kleine planken zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze visgraat vloer geeft ongetwijfeld een stijlvol karakter aan ieder interieur!