Hoomline

Laminaatvloeren die in elk interieur passen. Dat haalt u in huis wanneer u een Hoomline vloer koopt. De collectie bestaat namelijk uit moderne, neutrale decors. Met dit assortiment weet het merk uitstekend in te spelen op de laatste woontrends. Dus bent u op zoek naar een vloer die moet dienen als stijlvolle basis voor uw woning? Dan is Hoomline laminaat of PVC een goede keuze. Op deze pagina is het verkrijgbare aanbod van dit merk bij Laminaat & Parket te bewonderen. Ontdek direct de mogelijkheden!

 

Moderne en stijlvolle vloeren

Met uw interieur probeert u een optimale woonbeleving voor u en uw gezin te creëren. Wat nog wel eens vergeten wordt, is dat zelfs de vloer een enorm verschil hierin kan maken. Daarom vindt u bij Laminaat & Parket enkel vloeren van merken die bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten. Zo vindt u onder andere Hoomline laminaat en PVC in ons assortiment. De vloeren van dit merk zijn met vrijwel ieder interieur uitstekend te combineren. Hierdoor is het een ideale basis die u zeker in huis wilt hebben. Kijk daarom snel hieronder en ontdek al het stijlvolle Hoomline laminaat en PVC!

Hoomline is gevestigd in Noordwijkerhout. Alle producten van dit merk worden in Europa geproduceerd. In de wereld van laminaat staan de Hoomline vloeren bekend om de toegankelijke en moderne dessins. Bovendien zijn er vloeren met verschillende overlays verkrijgbaar, namelijk van mat tot aan embossed. Een bijzondere collectie die onze persoonlijke voorkeur heeft, is de collectie Chrome. Binnen deze collectie vindt u laminaat dat behandeld is met een unieke chrome finish. Dit zorgt voor een extra elegante én exclusieve uitstraling. Daarnaast heeft dit merk ook een aantal PVC vloeren in het aanbod. Kiest u voor Hoomline laminaat of PVC? Dan kiest u voor een moderne, zeer stijlvolle vloer!

Hoomline PVC vloeren

Hoewel het aanbod laminaat van dit merk aanzienlijk groter is, heeft Hoomline ook genoeg stijlvolle PVC vloeren. Al het PVC is onder te verdelen in twee collecties: Fusion Premium, Ambassador en Fusion Superior. Naast gewone planken vindt u binnen de Fusion Superior collectie ook PVC visgraat vloeren. Al dit Hoomline PVC is dankzij de toplaag niet gevoelig voor vocht of water. Bovendien zijn de vloeren zeer slijtvast. Hierdoor is het PVC van dit merk uitermate geschikt voor intensief belopen ruimtes zoals een hotellobby of een winkel. Naast duurzaam PVC vindt u ook laminaat van dit merk in het bovenstaande assortiment.

Voordelen van Hoomline laminaat

Overweegt u eerder een laminaatvloer van dit merk? Dan bent u vast geïnteresseerd in de voordelen waarvan u gaat profiteren. Zo zijn alle vloeren voorzien van een eenvoudig kliksysteem. Hierdoor bespaart u veel tijd tijdens het installeren van de vloer. Doet u dit ondanks het kliksysteem liever niet zelf? Dan kunt u de Laminaat & Parket legservice inschakelen. Onze deskundige leggers zorgen ervoor dat uw prachtige vloer compleet geïnstalleerd zal zijn.

Daarnaast zijn Hoomline laminaatvloeren ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Door simpelweg te stofzuigen en te dweilen houdt u de vloer spik en span. In tegenstelling tot echte houten vloeren heeft laminaat overigens geen aanvullend onderhoud nodig zoals waxen, lakken of oliën. Hierdoor heeft u het hele jaar door een prachtige vloer zonder dat u te veel tijd hoeft te spenderen aan het onderhoud en de schoonmaak!

Direct uw Hoomline laminaat kopen

Bent u verliefd geworden op een prachtige vloer van dit merk? Kunt u niet wachten om uw interieur een boost te geven met Hoomline laminaat als stijlvolle basis? Bestel dan direct bij ons de vloer van uw dromen! Klik eerst op de vloer naar keuze. Geef vervolgens op de productpagina aan hoeveel Hoomline laminaat u nodig denkt te hebben. Dit kan zowel in vierkante meters als in het aantal pakken. Daarna plaatst u het laminaat in uw winkelwagentje en rond u de bestelling af. Kortom, u kunt binnen enkele minuten dus al prachtig Hoomline laminaat kopen bij Laminaat & Parket!