Duoplank - Houten vloeren

Duoplank - Houten vloeren

Een andere naam voor een multiplanken vloer is een duo planken vloer. De duo planken zijn opgebouwd uit berken multiplex. Dit is een zware soort multiplex met een groot aantal lagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Daarboven op zit nog een eiken toplaag die de vloer heel stabiel en sterk maakt. Een duoplank vloer is duurzaam en kwalitatief en daarom een goede keuze!

Duoplanken naar eigen wens

Om de duoplanken vloer aan te laten sluiten op uw interieur, kunt u de onbehandelde vloer naar uw eigen smaak en wens laten afwerken. Hierbij zijn verschillende opties tot afwerking mogelijk zoals een bepaalde oppervlaktebehandeling of een bepaald type randafwerking. Zo kunt u de vloer bijvoorbeeld waxen, lakken, borstelen of roken.

Voordelen duoplanken

Duoplank is een mooie vloer soort die meerdere voordelen heeft. Naast dat de vloer een unieke uitstraling en karakter heeft is het bijvoorbeeld in verhouding vaak voordeliger dan een massieve houten vloer.

Ook is een duoplank vloer verkrijgbaar in een extreem breed formaat, geschikt voor vloerverwarming, heeft het een lange levensduur en is de vloer ecologisch verantwoord. Wegens de samenstelling van de vloer zal deze niet krimpen of uitzetten.

Duoplanken leggen

Een duoplank vloer kunt u zelf leggen zonder te verlijmen. Dit gaat op dezelfde manier als bij een lamelparket vloer. Het is echter wel belangrijk om de vloer meteen goed te leggen zodat u er lang woonplezier van heeft.

Wilt u er zeker van zijn dat de duoplank vloer op een professionele manier wordt gelegd? Dan kunt u gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice waarbij onze experts de vloer voor u leggen

Duoplanken prijzen

De prijzen voor duoplank vloeren zijn relatief lager dan voor massieve vloeren. Zo heeft u al een eiken duoplank vloer voor €39,95 per m2. De duoplank vloeren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, de prijs hangt dan ook af van de houtsoort die verwerkt zit in de toplaag.

Mocht u de onbehandelde duoplank vloer willen afwerken dan zullen er nog wat kosten bij komen. Echter kunt u met een duoplank vloer voor een relatief lage prijs een vloer creëren die goed bij uw huisstijl past!

Aanbod duoplanken bekijken

Bent u benieuwd naar ons aanbod van duoplanken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. In onze showroom kunt u op uw gemak de verschillende soorten duoplank vloeren bekijken.