100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Massief houten vloer

Een goed uitgekozen vloer is de blikvanger van de ruimte. Zoekt u een vloer die meer warmte cr… Lees meer

Een goed uitgekozen vloer is de blikvanger van de ruimte. Zoekt u een vloer die meer warmte creëert en optimaal bijdraagt aan de sfeer in uw huis? Dan zijn houten vloeren uw grootste vriend.

Black Friday! BTW korting op alle vloeren in de winkel. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Massief houten vloer

Een goed uitgekozen vloer is de blikvanger van de ruimte. Zoekt u een vloer die meer warmte creëert en optimaal bijdraagt aan de sfeer in uw huis? Dan zijn houten vloeren uw grootste vriend. Er zijn diverse houten vloeren beschikbaar bij LaminaatenParket.nl. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u een massieve houten vloer kopen. Op deze pagina vindt u alle prachtige massieve houten vloeren van LaminaatenParket.nl. Wacht niet langer en bestel vandaag nog online uw ideale vloer die volledig uit hout bestaat!


Massief houten vloer - wat is het?

In lifestyle en woonmagazines zijn allerlei prachtige vloeren te zien. Doorgaans zijn dit vloeren van echt hout. Wilt u ook zo’n stijlvolle vloer in uw woning hebben? Dan heeft u een keuze uit diverse houten vloeren. Zo vindt u bij LaminaatenParket.nl onder andere multiplank, lamelparket en massief houten vloeren. Met houten vloer voegt u immers moeiteloos een warme sfeer toe aan de ruimte. Voor een rustieke uitstraling kunt u massief houten vloeren overwegen. Niet alleen straalt de vloer authenticiteit uit, u kunt de houten vloer tevens in de gewenste kleur oliën. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een vloer die perfect aansluit bij uw interieur. Ook in ruimtes waarbij de vloer veel te verduren krijgt, is een vloer van massief hout een goede keuze. Heeft u inmiddels interesse? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende vloeren van deze soort? Hieronder ziet u het gevarieerde assortiment van LaminaatenParket.nl.


Wanneer u uw zinnen heeft gezet op een houten vloer, dan is er genoeg variatie waar u een keuze uit moet maken. Wilt u bijvoorbeeld lamelparket of geeft u de voorkeur aan een vloer die volledig uit solide hout bestaat? Voordat u beslist, raden wij u aan goed naar de specificaties van de diverse houten vloeren te kijken. Op basis daarvan kunt u de beste beslissing maken. Wat is een massief houten vloer? Dit is een vloer waarbij de planken volledig bestaan uit een massieve houtsoort. Denk hierbij aan een vloer van grenen of een massief eiken houten vloer. Daarentegen bestaan andere houten vloeren uit verschillende lagen. Duoplank is daar een goed voorbeeld van. Doordat massieve houten vloeren volledig uit één solide houtsoort bestaan, stralen ze ongekende luxe en natuurlijke warmte uit.


Het enige aandachtspunt bij dit soort houten vloeren? Hout is en blijft een natuurproduct. Massieve houten vloeren kunnen hierdoor reageren op grote temperatuurschommelingen en luchtvochtigheid. In het ergste geval kan uw vloer daardoor uitzetten of krimpen. Na verloop van tijd kunnen er namelijk kieren en krommingen ontstaan. Dat zijn echter de enige minpuntjes van zo’n prachtige vloer van volledig massief hout.

De voordelen van massieve hout vloeren

Kiest u voor een uitstekende houten vloer en gaat uw voorkeur uit naar eentje van massief hout? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste heeft u een zeer duurzame vloer in huis. Massief houten vloeren hebben namelijk een lange levensduur. Voldoet de vloer tevens aan de FSC norm? Dan koopt u een vloer die ecologisch verantwoord is. Uiteraard is de uitstraling van zo’n authentieke houten vloer al bijna reden genoeg om er een te willen in uw woning. Daar komt echter nog eens bij dat u een massieve houten vloer dankzij afwerkingen en behandelingen geheel naar wens kunt stylen. Zo kunt u het rustieke karakter van de vloer benadrukken of de kleur lichtelijk aanpassen door middel van olie. Hierdoor past de vloer vast en zeker bij uw huidige interieur. Wilt u de beschikbare vloeren met eigen ogen bewonderen? Kom dan eens langs in een van de LaminaatenParket.nl vestigingen. U kunt bij ons terecht in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.

Legservice inschakelen of zelf leggen

Als uw oog gevallen is op een robuuste, massief houten vloer, dan wilt u uiteraard dat de vloer ook goed gelegd wordt. Zo kunt u er uiteindelijk immers optimaal van genieten! Wanneer u een massief houten vloer moet leggen, heeft u twee opties. Ten eerste kunt u zelf aan de slag gaan met het leggen van de vloer. Houd daarbij wel in gedachten dat een massief houten vloer meer aandacht en precisie vereist dan bijvoorbeeld laminaat. 


Wist u bijvoorbeeld dat een vloer van echt hout op twee manieren gelegd kan worden? Het is mogelijk om de vloer zwevend te leggen of te verlijmen op de ondervloer met een flexibele lijm. Als het leggen van een massief houten vloer iets te ver gegrepen is voor u, maak u dan geen zorgen. LaminaatenParket.nl helpt u ook graag hierbij. 


We beschikken namelijk over een aantal deskundige leggers die zorgeloos uw complete vloer met plint en al leggen. Dus wilt u liever niet zelf de massief houten vloer leggen? Schakel dan de LaminaatenParket.nl legservice in!