100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Multiplank

Wilt u een vloer met karakter en gaat uw voorkeur uit naar echte houten vloeren? Dan bent u bi… Lees meer

Wilt u een vloer met karakter en gaat uw voorkeur uit naar echte houten vloeren? Dan bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment authentieke houten vloeren. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Meister Lindura HS 500 Visgraat
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR
Meister Lindura HS 500 Visgraat
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR
Meister Lindura HS 500 Visgraat
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR

Multiplank

Wilt u een vloer met karakter en gaat uw voorkeur uit naar echte houten vloeren? Dan bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment authentieke houten vloeren. De multiplank vloeren zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Deze houten vloersoort zijn kwalitatief en duurzaam. Bovendien kunt u de geselecteerde multiplank vloer geheel naar wens laten afwerken. Dus bent u op zoek naar zo’n sfeervolle vloer? Bekijk dan gerust ons diverse assortiment multiplank vloeren.


Multiplank - wat is het?

Bent u op zoek naar een vloer die een onvergelijkbaar gevoel met zich meebrengt? Wilt u genieten van een stijlvolle sfeer in huis waarbij de vloer een eyecatcher is? Dan is een houten vloer wellicht iets voor u. LaminaatenParket.nl heeft een indrukwekkend aanbod vloeren. Hierdoor zit er altijd een vloer tussen die volledig voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen. U kunt zelf de dikte, de kleur en de soort plank bepalen. Droomt u bijvoorbeeld van een donkere houten vloer in uw chique woning of heeft u altijd al een lichte multiplank eiken houten vloer gewild? 


Bij LaminaatenParket.nl vindt u het allemaal! Daar komt nog eens bij dat u een onbehandelde multiplank houten vloeren vervolgens nog kunt laten afwerken zoals u dat wilt. Zo creëert u gemakkelijk een houten vloer die werkelijk perfect past bij uw interieur. Hieronder is een greep uit ons aanbod multiplank vloeren te zien.


Misschien bent u wel bekend met houten vloeren, maar heeft u geen idee wat de verschillende soorten zijn. Om te weten welke vloer het meest geschikt is voor uw toepassing, moet u de verschillen weten. Wat is multiplank? Deze vloersoort heeft zijn naam te danken aan het materiaal waaruit de planken worden samengesteld. De planken van deze vloersoort zijn opgebouwd uit eersteklas berken multiplex met daarop een hoogwaardige eiken toplaag. Hierdoor is de vloer stabiel en sterk, ofwel vormvast. De naam “multiplank” slaat dus simpelweg op het feit dat de plank uit meerdere planken/lagen bestaat. Hierdoor wordt deze vloersoort ook wel “duoplank” genoemd.

De voordelen van multiplank

LaminaatenParket.nl heeft een aantal verschillende soorten houten vloeren in het aanbod. Zo vindt u onder andere fineer parket, lamelparket en multiplank parket bij ons. Staat u op het punt om een multiplank vloer te kopen? Dan heeft u een houten vloer met de volgende pluspunten. Ten eerste is dit type vloerbedekking ecologisch verantwoord. Alleen de toplaag bestaat namelijk uit hout. Hierdoor is deze vloer tevens een budgetvriendelijke optie in verhouding tot een massief houten vloer. Vindt u duurzaamheid belangrijk voor uw nieuwe vloer? Dan zit u ook goed met een multiplank vloer. Deze houten vloer heeft namelijk een lange levensduur. Ten slotte is zo’n houten vloer ook geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de stevigheid van het materiaal zal de vloer niet bollen of hollen, in tegenstelling tot lamelparket. De voorwaarde is daarbij wel dat de vloer verlijmd moet worden.

Zelf multiplank vloer leggen of laten doen

Bij iedere houten vloer moet u de keuze maken hoe de vloer gelegd wordt. Wilt u de vloer verlijmen of zwevend leggen? Wanneer u de houten vloer op een betonnen vloer met vloerverwarming gaat leggen, dan raden wij u te verlijmen. Dan wordt de vloer verlijmd met een speciale vloeren lijm die altijd flexibel blijft. Om te controleren of dit mogelijk is, moet u kijken naar de basis van het hout. Een andere optie is het zwevend leggen van de multiplank eiken vloer. Zwevend leggen houdt in dat u de multiplank vloer niet vast maakt aan de onderliggende vloer. De houten vloer zweeft als het ware op de ondervloer, vandaar ook de naam “zwevend leggen”. Weet u niet elke legwijze de beste optie is voor uw situatie? 


LaminaatenParket.nl geeft graag advies hierover. Wilt u liever uw handen helemaal niet branden aan het leggen van zo’n houten vloer? Maak dan gebruik van onze deskundige legservice. Na het leggen van de vloer kunnen zij tevens de vloer van de gewenste afwerking compleet met plinten voorzien.

Verschillende afwerkingen en behandelingen

Omdat hout een natuurproduct is, vergt iedere houten vloer enige vorm van afwerking en behandeling. Bij LaminaatenParket.nl bepaalt u zelf wat voor afwerking of behandeling uw multiplank vloer moet krijgen. Wilt u een lichte vloer of juist erg donker? Wilt u de vloer waxen, oliën of lakken? De afwerking die u kiest heeft niet alleen invloed op de uitstraling ervan. Daarnaast heeft het ook effect op hoe onderhoudsvriendelijk de vloer zal zijn. 


Wilt u graag aanvullende informatie over de afwerkingen en wat de bijbehorende behandeling is? Al onze medewerkers staan voor u klaar! Neem bijvoorbeeld telefonisch contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. LaminaatenParket.nl is gevestigd in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Kom gerust langs om de diverse multiplank houten vloeren met eigen ogen te aanschouwen. De koffie staat altijd voor u klaar.