Parador

Sorteer op:
Parador - Houten vloeren

Parador 

Parador bestaat als sinds 1977 toen het bedrijf opgericht werd in Coesfeld, Duitsland. Vandaag de dag verblijven ze hier nog steeds en is er zelfs een tweede locatie aan toegevoegd in Oostenrijk. Parador is een zeer groot merk en staat vooral bekend om de vloeren. Parador produceert Laminaat-, parket- en vinylvloeren. Naast het aanbod in vloeren produceren ze ook andere benodigdheden zoals plinten, andere accessoires en wand- en plafondoppervlakken.

Naast het gewone aanbod heeft Parador ook een Balance lijn. Deze lijn is een zeer duurzame lijn met parket en laminaat en PUR vloeren. Bij het ontwikkelen van deze lijn heeft Parador veel rekening gehouden met de groeiende verantwoordelijkheid voor het milieu. 

Vind uw Parador vloer bij Laminaat en Parket. U kunt het aanbod online bekijken op LaminaatenParket.nl of u kunt langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Wij helpen u graag verder! 

Lees hieronder verder over de producten, kenmerken en voordelen van Parador producten.

 

Parador als oplossing 

Parador staat voor prestaties en vinden het zeer belangrijk de beste prestaties te leveren aan klanten. Om deze visie na te streven halen ze veel inspiratie uit de levenskunst en besteden zij zeer veel aandacht aan de schoonheid van het leven.

Parador streeft ernaar de beste kwaliteit te leveren en de beste oplossingen te bieden op het gebied van wonen. Parador besteed daarom ook veel energie en aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en producten. Naast dat zij de beste en betrouwbaarste kwaliteit willen leveren, vinden ze het ook zeer belangrijk om de mooiste ontwerpen te ontwikkelen. Hiervoor gaat Parador ook samenwerkingen aan met de beste connecties om dit te realiseren. 

Een designvloer die écht bij u past 

Parador: "Voor ons is design een uitdrukking van persoonlijkheid: het plaatst de mens met zijn voorstellingen in het middelpunt."

In de producten van Parador is goed terug te zien dat design een belangrijke rol speelt. Parador heeft een gespecialiseerd design team dat altijd bezig is met de mooie grafische ontwerpen te ontwikkelen. De inspiratie wordt vooral gehaald uit nieuwe ontwikkelingen en trends in de lifestyle branche. Het design is niet alleen terug te zien in de prachtige kleuren, maar ook motieven en legmotieven zijn punten waar veel aandacht aan besteed wordt. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij een zeer groot aanbod aan Parador vloeren. Bent u benieuwd naar het aanbod? Aarzel niet en bezoek een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. Natuurlijk kunt u al ons aanbod ook online bekijken op LaminaatenParket.nl.

Zeer hoge kwaliteit parketvloeren 

Kwaliteit is zeer belangrijk bij het vinden van een vloer. Parador besteed veel aandacht aan producten met de beste kwaliteit. De kwaliteit is niet alleen terug te zien in het design, maar ook de functionaliteiten. Zo zijn veel Parador vloeren voorzien van unieke kliksystemen, voor een gemakkelijke installatie. De afwerkingstechnieken zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van Parador vloeren. Kwaliteit gaat bij parador niet alleen om de grote dingen, maar ook de kleinste details vergen veel kwaliteit een aandacht. Zo is een Parador vloer niet alleen een product, maar een ervaring. 

Heeft u meer vragen over de afwerking en kwaliteit van Parador vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. 

Waarom u voor Parador kiest

Kwaliteit

Parador weet heel goed wat ze doen en heeft zeer veel kennis van de producten die zij leveren. Parador denkt in oplossingen voor iedereen en maakt gebruik van de beste bronnen, om zo echt de allerbeste oplossingen aan te kunnen bieden. Parador is vooral veel bezig met innovatie en kwaliteit. Een Parador vloer moet een ervaring zijn en niet zomaar een vloer. Daarnaast biedt Parador ook prachtige ontwerpen voor elk soort vloer en is er dus altijd een geschikte Parador vloer voor iedereen. 

Duurzaamheid

Met de nieuwe Balance lijn laat Parador nog meer zien hoe belangrijk het milieu is en hoe we toch prachtige producten uit de natuur kunnen halen zonder deze veel schade aan te brengen. Duurzaamheid en de natuur beschermen voor de volgende generaties is wat het bedrijf zeer belangrijk vindt. Niet alleen duurzaamheid voor de natuur, maar ook voor u is het van belang om zo lang mogelijk van uw vloer te genieten. 

Parador parketvloeren 

Het aanbod parketvloeren van Parador is zeer groot. Er is keuze uit verschillende afmetingen planken en zeer veel variatie aan kleur en design. Voor iedereen is er een perfecte Parador parketvloer. Bij Laminaat en Parket bieden wij de prachtige collecties van de Parador parketvloeren aan. Bent u benieuwd? Bekijk het aanbod online op LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. 

Voordelen van een Parador parketvloer

Parador parketvloeren hebben een zeer goede kwaliteit en veel voordelen:

- 25 jaar kwaliteitsgarantie 

- Geschikt voor vloerverwarming

- Automatisch clicksysteem
Dit is een gepatenteerd kliksysteem van Parador die ervoor zorgt dat ze vloer prachtig strak ligt, maar ook zeer gemakkelijk en snel geïnstalleerd kan worden. 

- Kantenbescherming
Deze kantenbescherming zorgt ervoor dat de parketvloer niet gaat uitzetten.

Overig aanbod van Parador 

Naast parketvloeren biedt Parador ook Laminaat en vinylvloeren. Naast het aanbod in vloeren produceren ze ook andere benodigdheden zoals plinten, andere accessoires en wand- en plafondoppervlakken. Bij Laminaat en Parket bieden wij niet alleen prachtige Parador vloeren, maar ook het overige aanbod. Bekijk al onze Parador producten op LaminaatenParket.nl of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht.