Trendtime 3

Trendtime 3 - Parador
Sorteer op:

Trendtime 3 

Een Trendtime parketvloer is een zeer mooie en luxe collectie. Trendtime parketvloeren hebben een zeer hoge kwaliteit en gaan zeer lang mee. Een Trendtime parketvloer is beschikbaar in verschillende prachtige trendy kleuren en patronen. Ook kunt u de Trendtime parketvloer in unieke patronen vinden en is het een echte onderscheidende vloer. De keuze is veelzijdig, zo komt een Trendtime parketvloer in verschillende formaten en oppervlaktestructuren. 

Een Trendtime parketvloer is een zeer luxe vloer wat een prachtige basis vormt voor uw woning. In deze bijzondere collectie kunt u naast een klassieke plank ook tegels vinden en de, altijd unieke, visgraat. 

Als u opzoek bent naar een Trendtime parketvloer, zit u bij LaminaatenParket.nl goed. Wij hebben een zeer groot aanbod aan Trendtime parketvloeren. Naast de Trendtime collectie hebben wij veel veel mooie collecties van Parador. Bekijk ons aanbod op www.LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht.