100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

Laminaatvloeren bestaan uit een composiet plaatmateriaal. Composiet materiaal is altijd opgemaakt uit verschillende bestanddelen. De onderdelen vor… Lees meer

Laminaatvloeren bestaan uit een composiet plaatmateriaal. Composiet materiaal is altijd opgemaakt uit verschillende bestanddelen. De onderdelen vormen de verschillende laagjes waaruit laminaat bestaat. Tegenwoordig heb je al een laminaatvloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs!

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 EUR
Ingelstad
Vanaf € 24,95 per m2 EUR
Mammoet
Vanaf € 29,95 per m2 EUR
Royal V2
Vanaf € 23,35 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR
Expression Aqua
Vanaf € 31,95 per m2 EUR

Laminaat en laminaat vloeren – wat is het eigenlijk?


Als eerste zullen wij even kort toelichten wat laminaat precies is. Soms heerst er namelijk enige verwarring over deze vorm van vloerbedekking. Laminaatvloeren bestaan uit een composiet plaatmateriaal. Composiet materiaal is altijd opgemaakt uit verschillende bestanddelen. Dit is een van de verschillen met bijvoorbeeld een PVC vloer. De onderdelen vormen de verschillende laagjes waaruit laminaat bestaat. Hierdoor heeft deze vorm van vloerbedekking wat andere eigenschappen. 

Dankzij de unieke samenstelling van laminaatvloeren kent het andere voordelen dan vloeren die uit één materiaal bestaan.

Betere kwaliteit laminaatvloeren

Door de jaren heen zijn de eigenschappen van laminaat steeds beter geworden. Zo heb je tegenwoordig al een laminaatvloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs!

Daarnaast heeft de markt voor laminaat zich ook sterk ontwikkeld. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om realistische houtmotieven met een laminaatvloer te realiseren. Het wordt steeds moeilijker om een laminaat vloer te onderscheiden van een echte houten vloer. Geen wonder dat laminaat en laminaatvloeren zo een populaire keuze zijn!

Ontzettend veel keuze laminaatvloer

Dankzij die ontwikkelingen van de afgelopen jaren is er nu ontzettend veel keuze in laminaat. Laminaatvloeren met knoesten, spijkergaten of nerven die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Naast de verschillende afwerkingen hebben we ook veel verschillende kleuren zoals wit laminaat, grijs laminaat en eiken laminaat. Er is zelfs betonlook laminaat en tegel laminaat beschikbaar. Je hebt verschillende soorten zoals V-groef laminaat en klik laminaat. Het is tegenwoordig echt allemaal mogelijk!

Dat komt goed van pas als je een laminaatvloer voor jouw huis wilt uitzoeken. Een vloer in een woning moet uiteraard verwelkomend aanvoelen en een uiting zijn van jouw smaak! Je wilt ook een duurzame vloer kiezen waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Door het enorme aanbod laminaatvloeren zal er altijd wel iets tussen zitten dat bij jouw interieur past. Bovendien zijn laminaatvloeren gemakkelijk aan te passen en geheel naar eigen smaak te selecteren. Hierdoor zal je laminaatvloer ook nog eens een unieke uitstraling hebben.

Alleen de beste merken laminaat

Er zijn momenteel erg veel soorten laminaatvloeren op de markt. Bij LaminaatenParket.nl hebben wij alleen de beste merken laminaat. Ons zeer uitgebreide assortiment laminaatvloeren bestaat met andere woorden uitsluitend uit topmerken. Hieronder vallen namen zoals Parador, Quickstep, Balterio, Berry Alloc en Meister. Zo vind je altijd een laminaatvloer die geheel naar jouw smaak is. 

Bovendien ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit laminaat. Ben je op zoek naar een specifiek product of laminaatvloer, maar kun je deze niet zo snel vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Laminaatvloer van Parador

Om een beter beeld te geven bij de genoemde merknamen, zullen wij deze merken laminaatvloeren even bespreken. De laminaatvloeren van Parador zijn er voor de mensen onder ons die graag even net iets anders willen. Parador onderscheidt zich als merk laminaatvloer door het ontwerp.

Naast de gebruikelijke houtstructuren biedt dit merk ook een collectie laminaatvloeren aan met andere motieven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een laminaatvloer met de uitstraling van een marmeren vloer. Het is het ook mogelijk om voor het motief van oosterse tegels te kiezen of juist laminaat wat lijkt op een betonnen vloer. Zoals wij al eerder benoemden: een laminaatvloer van Parador is zeer geschikt voor mensen die zich willen onderscheiden.

Quickstep laminaat

Naast Parador heeft LaminaatenParket.nl ook Quickstep in het assortiment. De laminaatvloeren van dit merk zijn beschikbaar in veel soorten en maten. Al het laminaat van Quickstep is van uitstekende kwaliteit. Bovendien staat dit merk bekend om de voelbare houtstructuren, heldere kleuren, matglanzende planken en natuurgetrouwe motieven. Bij Quickstep is niet alleen het design van de laminaatvloer een topprioriteit. De duurzaamheid van de laminaatvloeren staat tevens hoog in het vaandel bij dit merk. Kortom, een merk dat prachtige en betrouwbare laminaatvloeren maakt.

Laminaatvloeren van Balterio

Een ander kwalitatief hoogwaardig merk in ons assortiment is Balterio. De laminaatvloeren van Balterio staan bekend om de perfecte kwaliteit. Bovendien heeft het laminaat van dit merk altijd een sfeervolle uitstraling. Hierdoor kan ieder huis binnen een mum van tijd aanvoelen als een thuis. Het aanbod van Balterio laminaat bestaat uit de meest uiteenlopende ontwerpen en designs. Zo kun je kiezen voor klassiek eiken tot een uitgesproken kleur als walnoot. Balterio weet als geen ander merk in te spelen op de laatste woontrends. Kies je voor een laminaatvloer van Balterio dan weet je zeker dat je met de tijd mee gaat.

Berry Alloc laminaat

Berry Alloc is een ander topmerk uit het assortiment van LaminaatenParket.nl. Dit merk heeft veel populariteit vergaard dankzij de combinatie van prachtige designs met een hoog staaltje techniek. Hierdoor heeft Berry Alloc niet alleen mooie laminaatvloeren, het is ook laminaat van een hoge kwaliteit. Naast het standaard assortiment heeft Berry Alloc ook een High-Tech lijn. Deze lijn laminaat wordt speciaal geproduceerd voor intensief bezochte ruimtes. Denk hierbij aan winkels, restaurants, hotels en zelfs luchthavens. Kortom, Berry Alloc denkt zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Laminaatvloer van Meister

Tot slot bespreken we het merk Meister. Laminaatvloeren van Meister kenmerken zich door de elegante kleurschakeringen en natuurgetrouwe decoren. Zo behoren spar, eik en walnoot tot hun assortiment. Maar er zijn meer mogelijkheden bij Meister als het om een laminaatvloer gaat. Naast houtmotieven heeft dit merk namelijk ook vloeren met een stenen structuur. 

Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor degenen die een andere uitstraling zoeken. Zo worden deze stenen structuur vloeren regelmatig gebruikt bij moderne, stoere interieurs. Kortom, dankzij het diverse aanbod is er altijd wel een passende Meister laminaatvloer te vinden.

Laminaat en vloerverwarming

Laminaat en vloerverwarming gaan tegenwoordig goed samen. Er zijn echter wel een paar zaken om rekening mee te houden wanneer je laminaat over de vloerverwarming legt. Er zijn ook een aantal voorwaarden aan verbonden. In onze blog over vloerverwarming met laminaat vertellen we je er graag alles over. We bespreken ook de verschillende dingen waar je op moet letten.

Laminaatvloer zelf leggen of laten doen

Als je een laminaatvloer hebt uitgekozen dan kun je ervoor kiezen om het laminaat zelf te leggen. Tegenwoordig is het zelf leggen van een laminaatvloer goed te doen. Wel is het belangrijk om te zorgen dat er de juiste ondervloer ligt. 

Ben je niet zo handig, dan kun je jouw nieuwe vloer natuurlijk ook laten leggen. Dit kan door gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Wij leggen dan de gehele laminaatvloer voor jou! Zo heb je daar geen omkijken meer naar en kun je snel genieten van jouw nieuwe vloer. We werken met uitsluitend met echte vakspecialisten. 

Als je meer informatie wilt over het leggen van een vloer dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de website en via e-mail. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een van onze showrooms verspreid over heel Nederland. 

We hebben altijd laminaat in de aanbieding voor een bodemprijs. Is jouw keus gevallen op een van de mooie laminaatvloeren van LaminaatenParket.nl? We helpen je graag verder in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Je bent altijd welkom een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment in de winkel. Onze vloerenspecialisten staan ook voor je klaar om je advies te geven of te helpen met vragen.