Laminaat vloeren

Sorteer op:
Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt als vloer van uw woning. Ze hebben de uitstraling van een echte parketvloer, maar de praktische voordelen van laminaat.

De eigenschappen van laminaat worden steeds beter. Tegenwoordig heeft u een vloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs. Daarnaast heeft de markt zich sterk ontwikkeld in het realiseren van realistische houtmotieven en zijn de authentieke decors niet meer van echt hout te onderscheiden. Geen wonder dat laminaatvloeren zo populair zijn.

De beste laminaat merken

Laminaat en Parket heeft een zeer uitgebreid assortiment in laminaat met topmerken zoals Parador, Quickstep en Balterio. U vindt altijd wel een vloer naar uw smaak. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar kunt u deze niet vinden op de website? Neemt u dan gerust contact op.


Parador laminaat

Parador laminaat vloeren zijn voor degenen die het net even anders willen. Het merk onderscheidt zich door naast de gebruikelijke houtstructuren een collectie met andere motieven aan te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan de uitstraling van marmer, oosterse tegels of de print van een oude fruitkist.

Quickstep laminaat

Quickstep laminaat vloeren zijn er in vele soorten en maten. De voelbare houtstructuren, heldere kleuren, matglanzende planken en natuurgetrouwe motieven zijn van een uitstekende kwaliteit. Naast design is duurzaamheid voor dit merk ook één van de hoogste prioriteiten.

Balterio laminaat

Balterio laminaat vloeren staan bekend om de perfecte kwaliteit en sfeervolle uitstraling. Het aanbod bestaat uit de meest uiteenlopende designs, van klassiek eiken tot uitgesproken walnoot. Dit merk weet als geen ander goed in te spelen op de laatste woontrends.

Berry Alloc laminaat

Berry Alloc laminaat vloeren staan bekend om het prachtige design, gecombineerd met een hoog staaltje techniek. Naast het standaard assortiment heeft dit merk ook een High-Tech lijn. High-Tech laminaat wordt speciaal geproduceerd voor intensief bezochte ruimtes zoals winkels, hotels, restaurants en zelfs luchthavens.

Meister laminaat

Meister laminaat vloeren kenmerken zich door de elegante kleurschakeringen en natuurgetrouwe decors zoals spar, eik of walnoot. Naast houtmotieven heeft dit merk ook vloeren met een stenenstructuur, uitermate geschikt voor moderne en stoere interieurs.


Laminaat laten leggen?

U kunt gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice. Heeft u vragen of komt u er online niet uit? Schroom niet en neem gerust contact op. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag. 

Heeft u hulp nodig? Breng dan een bezoekje aan een van de filialen van Laminaat en Parket in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen of Alkmaar.