Ardennen

Ardennen - Beautifloor
Sorteer op:

Ardennen algemeen 

De Ardennen collectie is een zeer mooie laminaat vloer van Beautifloor De kleuren variëren van wit tot antraciet eiken en van beige tot donkerbruin. Voor ieder interieurtype is er wel een geschikte Ardennen laminaat vloer. 

Wat zo mooi is aan de laminaat vloeren van Ardennen is de natuurgetrouwe tekening van hout. Het laminaat is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer qua gevoel en uiterlijk. 

De vloeren kunnen prachtig staan in bijvoorbeeld uw slaap- of woonkamer, maar ook voor licht kantoorgebruik zijn de Ardennen laminaat vloeren uitermate geschikt. 

 

 

 

Ardennen voordelen 

De Ardennen collectie van Beautifloor heeft alle voordelen van een Beautifloor laminaat vloer. De laminaat vloeren van dit merk zijn nauwelijks te onderscheiden met echt hout, vanwege de natuurgetrouwe houtnerfstructuur. Andere voordelen van de laminaat collectie van Ardennen: 

- Gemakkelijk in de onderhoud

- Comfortabel 

- Geluidsreducerend 

- Uniclic: gemakkelijk te installeren 

- Geschikt voor vloerverwarming 

Ardennen soorten

De Ardennen collectie is beschikbaar in verschillende kleuren en tinten. Malmedy, Arlon, Dinant, Ruy, Villettes, Fagne, Modave, Stavelot, Eupen, Herve, Durbuy, Verviers, Bastogne, La Chapelle en Spa. 

Ardennen specificaties

Dikte: 7 mm
Lengte: 1200 mm
Breedte: 190 mm

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar, Haarlem en Utrecht.