West-Vlaanderen

West-Vlaanderen - Beautifloor
Sorteer op:

West-Vlaanderen algemeen 

De West-Vlaanderen collectie is een zeer mooie laminaat vloer van Beautifloor De collectie heeft 9 decors die variëren van lichtgrijs, naturel tot antraciet eiken. Voor ieder interieurtype is er wel een geschikte West-Vlaanderen laminaat vloer. 

Wat zo mooi is aan de laminaat vloeren van West-Vlaanderen is de 2-zijdige V-groef. Doordat de decoren zijn afgewerkt met een Impression voeg worden de zijkanten van de plank op een subtiele wijze geaccentueerd. Deze vloeren zijn geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. 

 

 

West-Vlaanderen voordelen 

De West-Vlaanderen collectie van Beautifloor heeft alle voordelen van een Beautifloor laminaat vloer. De laminaat vloeren van dit merk zijn nauwelijks te onderscheiden met echt hout, vanwege de natuurgetrouwe houtnerfstructuur. Andere voordelen van de laminaat collectie van West-Vlaanderen: 

- Gemakkelijk in de onderhoud

- Comfortabel 

- Geluidsreducerend 

- Uniclic: gemakkelijk te installeren 

- Geschikt voor vloerverwarming 

West-Vlaanderen soorten

De West-Vlaanderen collectie is beschikbaar in verschillende kleuren en tinten. Kemmel, Avelgem, Beveren, Brugge, Gistel, Loker, Menen, Moorsele, Kortrijk, en Ieper. 

West-Vlaanderen specificaties

Dikte: 8 mm
Lengte: 1200 mm
Breedte: 190 mm

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.