Berry Alloc

Berry Alloc - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

Berry Alloc laminaat biedt een uniek assortiment vloeren aan. De duurzame vloeren zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende designs. Het aanbod onderscheidt zich door de uitgebreide mogelijkheden. Sommige uitvoeringen zijn in verschillende formaten te verkrijgen.

Naast het standaard assortiment heeft Berry Alloc ook een lijn met High-Tech Laminaat, één van de meest sterke en duurzame laminaatvloeren ter wereld. Dit laminaat wordt speciaal geproduceerd voor intensief bezochte ruimtes zoals winkels, hotels, restaurants en zelfs luchthavens. Berry Alloc laminaat vloeren zijn eenvoudig te reinigen en vergen minimaal onderhoud.

Goedkope Berry Alloc laminaat vloeren

Berry Alloc laminaat is gevestigd in België, maar heeft daarnaast ook een fabriek in Noorwegen en Frankrijk. Het merk staat bekend om het prachtige laminaat gecombineerd met een hoog staaltje techniek. Laminaat en Parket heeft zeer goed contact met Berry Alloc en kan daardoor garant staan voor een zeer snelle levering en scherpe prijzen. Omdat Laminaat en Parket een grote voorraad houdt, profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van onze filialen om Berry Alloc laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Haarlem, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht