100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

Dit uitstekende laminaat is amper te onderscheiden van echte tegels of beton. Daarnaast heeft u met laminaat betonlook direct een vloer in huis die perfect past bij een modern of industrieel interieur. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Quick-Step Muse MUS5490 Terracotta
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5486 Kalksteen
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5489 Zandsteen
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5488 Grijs beton
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5487 Kalk
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5491 Gevlekt beton
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
LB 150 Masterclic NL 7321 - Beton
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR

Betonlook laminaat

Het zoeken van een nieuwe vloer is altijd spannend! Als jij van laminaat houdt en op zoek bent naar betonlook laminaat dan zit je op de juiste pagina. Naast de traditionele houtlook laminaatvloeren hebben wij bij LaminaatenParket.nl een breed assortiment aan betonlook laminaatvloeren. De prachtige uitstraling van echt beton zorgt voor een hele moderne sfeer in elke ruimte. Kom langs om ons assortiment aan betonlook laminaat verder te ontdekken!

Wat is betonlook laminaat?

Wat is betonlook laminaat precies? Betonlook laminaat is de perfecte vloer voor degene die houdt van de industriële uitstraling van beton in combinatie met de praktische voordelen van betonlook laminaat. Deze laminaatvloeren bootsen het uiterlijk en textuur van beton met gemak na, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt steen. Deze vloeren zijn in tegenstelling tot echte betonnen vloeren veel makkelijker te installeren en te onderhouden.

De betonlook laminaat is een trendy vloer, omdat het bij veel mensen perfect past binnen het beeld dat zij hebben geschetst voor hun perfecte woning. Een modern interieur is wat mensen voornamelijk zoeken deze dagen. Zoek jij dat ook? Er zijn een tal van mogelijkheden. Bekijk de variatie die wij hebben wanneer het gaat om laminaat die lijken op echte betonvloeren.

Diverse betonlook laminaat

Zoek jij een nieuwe betonlook laminaatvloer voor je woonkamer, badkamer of kantoor? Wij hebben diverse betonlook laminaat in ons assortiment. Deze diversiteit zorgt ervoor dat jij veel verschillende kanten op kan gaan met je nieuwe vloer. Heb jij liever een lichte kleur of toch liever een donkere kleur? Het kan allemaal. Wij hebben verschillende kleuren en verschillende afwerkingen als het neerkomt op betonlook laminaat.

Een voorbeeld van een van de verschillende kleuren zijn de Quick-Step Muse MUS54493 Grijze leisteen. Deze kleur is heel elegant en draagt echt bij aan een modern industrieel interieur. Het hangt er natuurlijk puur vanaf wat je wil want sommige mensen gaan liever voor een lichtere kleur zoals de Quick-Step Muse MUS5491 Gevlekt beton. Deze vloer is iets lichter dan de vorige en geeft al een heel ander gevoel dan de Grijze leisteen kleur. Zo zie je dat er voor elk persoon wel een kleur is die past bij hun stijl.

Laminaat is heel breed. De verschillende typen laminaat kunnen ook onderscheidend zijn in je keuze. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hoogglans laminaat betonlook of een marmer laminaat betonlook. Misschien houd je wel van een patroon en kies je de hongaarse punt laminaat betonlook. Al met al zijn er veel mogelijkheden voor alle woonstijlen bij LaminaatenParket.nl! Kom gerust langs in onze showroom om deze prachtige vloeren in het echt waar te nemen.

Voordelen van betonlook laminaat

Betonlook laminaat en echte betonvloeren bieden beide een moderne en industriële uitstraling, maar ze verschillen aanzienlijk. Hier zijn enkele belangrijke verschillen:

Installatie:

  • Betonlook laminaat kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden, door het kliksysteem. Daarnaast kan het ook vaak zelf gelegd worden als je beschikt over voldoende kennis. Een echte betonvloer kan heel erg tijdrovend en intensief zijn om te installeren. Dit vereist in tegenstelling tot de laminaatvloer wel professionele vaardigheden en gereedschappen. Daarnaast moeten deze vloeren ook tijd hebben om uit te harden.

Onderhoud:

  • Betonlook laminaat vereist weinig onderhoud. Regelmatig vegen, stofzuigen en af en toe dweilen is al meer dan voldoende. Daarentegen vragen echte betonnen vloeren veel meer aandacht. Je moet denken aan het aanbrengen van sealers of wax om het oppervlak te beschermen tegen vlekken en slijtage. Dit moet ook regelmatig gebeuren en niet af en toe.

Comfort en warmte:

  • Op het gebied van comfort zien we dat laminaat met een betonlook warmer aanvoelt onder de voeten dan echt beton. Daarnaast kan een laminaatvloer geïnstalleerd worden over een ondervloer die extra isolatie en comfort biedt.

Kosten:

  • Betonlook laminaat is over het algemeen goedkoper dan een betonvloer. Bij een betonvloer kunnen de initiële kosten voor materiaal en installatie hoger zijn. Daarnaast kunnen de onderhoudskosten van beton op de lange termijn oplopen.

Beide opties hebben hun eigen unieke voordelen en beperkingen. De keuze tussen een betonlook laminaatvloer en een betonvloer hangt af van persoonlijke voorkeuren, budget en het gewenste onderhoudsniveau.

Betonlook laminaat leggen

Een vloer kopen is leuk, maar misschien ben je minder enthousiast over het leggen van je nieuwe vloer. Niet getreurd, bij LaminaatenParket.nl kunnen wij je vloer leggen op professionele wijze. Wij hebben genoeg leggers in dienst die in staat zijn een vloer vlekkeloos te leggen in je woning. Bekijk onze legservice voor meer informatie. Heb je vragen kan je altijd contact met ons opnemen!

Koop betonlook laminaat bij LaminaatenParket.nl

Bij LaminaatenParket.nl kan jij de perfecte laminaat betonlook vandaag nog kopen. Met betonlook planken die niet te onderscheiden zijn van een echte betonnen vloer, kan je vloer bijdragen aan de uitstraling van een industrieel interieur. Kom langs in onze showroom om de vloeren in het echt te zien. Wij verkopen deze vloeren tegen een gunstige prijs en kunnen je ook persoonlijk advies geven over andere producten. Denk hierbij aan bijpassende plinten, een nieuwe ondervloer of de combinatie van je nieuwe vloer met vloerverwarming.

Wij zijn gevestigd over heel Nederland, dus kom gauw langs bij een van onze vestigingen. Wij staan klaar om je op te vangen en je te helpen bij het uitzoeken van je nieuwe betonlook laminaat. Maak onze service met je eigen ogen mee en geniet van de producten die te vinden zijn in onze showroom!