Krono Original

Krono Original - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Het aanbod van Krono Original laminaat is zeer uitgebreid. Het merk richt zich op een natuurlijke en authentieke look. Door gebruik te maken van diepe houtkleuren en speciale glansbehandelingen krijgt Krono Original laminaat een echte hardhouten uitstraling. De vloeren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Van tegelmotieven tot realistische houtdecors... U vindt altijd wel een Krono Original laminaat vloer die bij uw woning past.

Goedkope Krono Original laminaat vloeren

De fabriek van Krono Original laminaat vloeren is gevestigd in het Duitse plaatsje Lampertswalde. Het bedrijf behoort tegenwoordig tot één van de grootste leveranciers op het gebied van laminaat. Krono Original laminaat vloeren staan bekend om hun zeer scherpe prijs. Laminaat en Parket kan dankzij de grote voorraad vaak direct leveren. Neemt u gerust contact op voor meer informatie, of kom langs bij één van de filialen om Krono Original laminaat vloeren te bekijken.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.