Kronotex

Kronotex - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Kronotex laminaat vloeren hebben eenvoudige, natuurgetrouwe decors. Het laminaat is in verschillende natuurlijke kleuren te verkrijgen. Kwaliteit staat bij Kronotex hoog in het vaandel. Een Kronotex laminaat vloer is dan ook een zeer duurzame aanschaf oftewel, een vloer voor het leven! Tussen de collecties van Kronotex vindt u ook laminaat met een gebruikersklasse 34. Dit is de sterkste gebruikersklasse die er is. Deze types zijn geschikt voor toepassingen die zeer veeleisend zijn, zoals ruimten waar veel wordt gelopen. Denkt u hierbij aan een winkelcentrum of een hotellobby.

Goedkope Kronotex laminaat vloeren

Kronotex laminaat komt uit Duitsland. Het merk staat met name bekend om de kwaliteit. Kronotex laminaat vloeren worden dan ook wel ‘vloeren voor het leven’ genoemd. Ook hebben de vloeren een eenvoudig kliksysteem, waardoor u veel tijd kunt besparen tijdens het installeren van de vloer. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Kronotex laminaat vloeren te bekijken.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.