100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Laminaat leggen

Ondanks de gebruiksvriendelijke kliksystemen kan laminaat leggen nog een lastige klus zijn dat veel tijd in beslag neemt. Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw laminaat leggen door één van onze vakkundige leggers. In de meeste gevallen is uw laminaat al in een dag gelegd!

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Laminaat leggen, wij kunnen het voor je


Waarom een vakkundige legger?

Een laminaat vloer laten leggen in plaats van zelf doen heeft vele voordelen. Naast het feit dat u meer vrije tijd overhoud bent u ook nog eens verzekerd van het mooiste resultaat. 

Wanneer je toch laminaat gaat leggen, lees dan onze tips, gebruik je juiste ondervloer, materialen en laat de vloer ongeveer 48 uur acclimatiseren.


Laminaat laten leggen

Ondanks dat systemen voor kliklaminaat steeds gebruiksvriendelijker worden, blijkt het toch nog een kunst op zich te zijn. Door gebruik te maken van de laminaat legservice kunt u veel tijd besparen. De ervaren leggers van LaminaatenParket.nl zijn snel en vakkundig. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met op.


Tips voor zelf laminaat leggen

  1. Gebruik de juiste ondervloer
    Er zijn een aantal factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste ondervloer. Woont u bijvoorbeeld in een appartement met onderburen? Dan dient de ondervloer aan een bepaalde geluidsreductie te voldoen. Ook zijn er specifieke ondervloeren voor vloerverwarming.

  2. Verdiep uzelf in de leginstructies
    Er zijn verschillende systemen voor kliklaminaat. Lees voordat u begint goed de instructies door die bij de verpakking zitten inbegrepen.

  3. Leg de vloer niet helemaal tot aan de muur
    Laminaat krimpt en zet uit, zoals ieder materiaal. Wanneer u een centimeter tussen het laminaat en de muur vrijhoudt, voorkomt u dat de vloer bol gaat staan. Deze ruimte kunt u later mooi afwerken met plinten en profielen.